Kat von D till Sverige

image

Hittade detta på Sephoras Facebooksida och blev SÅ PEPP – well, that is awesome nuze. Jag älskar liksom Kat von D, ända sen hon hasade runt i nån reality show med tatueringstema! Hon var en uppenbarelse av coolness och sass bland en massa snubbar i hängbyxor, lädersmycken och goatees – asså en är ju så jävla över den där LA-metal-looken hos killar ändå?

Hon har en rätt omfattande sminklinje i USA, där bl.a. flytande eyeliners, läpprodukter och foundations är extremt omtyckta, och ja, klart jag blir sugen!!! Är inte överförtjust i det fräcka rock ’n’ roll-vibben, men I’ll live. PEPPPP!!!

Kat-Von-D-2

Stone cold bae.

UPPDATERING:

Nu är det officiellt!!!!!!!!!!!!! Kat von D Beauty ska lanseras i Skandinavien (i februari 2016 läste jag nånstans)!

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

7 Kommentarer

  1. Jag LUSTAR efter hennes ögonskuggepalett, Monarch, och skulle vilja prova hennes foundation. Jag hade precis gett mig själv köpstopp men kan göra ett undantag för denna palett jag glott på i ÅRATAL (känns det som), hahh.

    • Och, jag är ju en av dom som älskar hela imagen med hela metal och tatueringsgrejen (kanske pga älskar tatueringar och metal?).

  2. JAAAAAAA!! Har velat testa läppstift, foundation, paletter, i princip allt från hennes linje i en evighet! Hoppas det blir snart!

  3. I have KvD Liquid lipsticks and i have to say they are awesome 🙂 now im waiting for my studded lipstick and the eye contour palette to arrive 🙂 super excited

  4. Sitter jag här och ba ”De lär ändå inte ta in de ljusaste nyanserna på hennes foundation…” Negativ, sån är jag. ;D (Borde de inte komma in snart, hur lång tid tar såna här grejer egentligen?)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.