Brynpistolerna laddade

Nå. Åttonde mars känns som en sorgedag nuförtiden. Men jag dammar av mina axlar och går vidare.

Vi blev verkligen bortskämda av Sephoras team förra veckan (och Lisen & Julia på PR-byrån, älsk på dessa två kvinnor!!!!!!!). Benefit hade kånkat dit sin egna lilla brynsalong Brow Bar och alla som ville fick sina bryn färgade och vaxade. Tror ni jag bangade? Nähähähääää, varför en skulle tacka nej till att få ansiktet smekt av en brynkonstnär är helt bortom mig. Jag har aldrig haft så feta bryn som nu.

wpid-alisaapp_20150305_163644734.jpg

20150305_144449

Behandlingen jag fick med färgning, vaxning, formning och plock kostar 315 kr på Sephora Biblioteksgatan. Ändå värt om en vill styra upp nåt ledset i ansiktet!

PS. Tack Margret för rubrikinspo.

3 Kommentarer

  1. Feeet Nice, tack för tipset!

  2. Måste man spara ut dem innan man går till ett sånt här ställe, eller hur funkar det?

    • Jag hade relativt nyfixade bryn när jag var där, men det blev ändå stor skillnad. Dock tror jag att bäst effekt uppnås när en låtit brynen växa till sig lite så får de lite mer att jobba med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.