Text nr. 3 i Nöjesguiden: Gör din research på dessa ställen och säg hejdå till felköp för alltid!

wpid-picsart_1437908178965.jpg

Nu är det dags för ytterligare en skönhetstext i Nöjesguiden! Håll i er hörrni för jag bjussar på tre feta sajter på www där en kan göra sin research innan det är dags för shopping. Livet är för kort för hyllvärmare i badrumsskåpet och  ja, vi vet alla hur otroligt sorgligt det är att ha köpt nånting för att sen bli tvungen att konstatera att nej det där blev ju inte bra alls. Klicka här för att läsa om tre urbra resurser när en vill minimera risken för felköp och slöseri med pengar, miljö och energi.

Det är svårt att veta vem en kan lita på. På lite samma tema har Rebecka Hedström skrivit i Politism X, om hur skönhetsgurus som gör anspråk på att ha ”no bullshit”-approach ibland själva säljer produkter under eget namn… man ba, jojo, verkligen no bullshit. Allt är bullshit, utom ditt egna märke dårå. Ping Paula Begoun, som gjort en business av att framstå som en opartisk recensent men som i samma andetag som hon sågar ett annat företags produkt bara lite i förbifarten rekommenderar en produkt från sitt egna märke Paula’s Choice. MIG LURAR DU INTE!!!!!!!!!!!!!!

Jag gillar ju många av produkterna från Paula’s Choice. Men jag gillar fan inte deras marknadsföringsapproach. Som när Jay-Z lite diskret reppar sin egna cognac D’Ussé i introt till hans vers i Drunk in love… ”That Paula’s Choice is the shit, if I do say so myself, if I do say so myself”…

PS.

Fan vad gött det var att se min första text i print förresten, fan vad fint de fixade den.

P1070291 P1070290

2 Kommentarer

  1. Sephora-appen med tillhörande användarreviews är mitt happy place <3 Kan lätt dränka en timme eller så där när jag känner mig orolig eller stressad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.