Sephora bjuppar in till sommarpreview

Ciao ragazze! Okej, så sommaren 2015 på Sephora är balsam för själen. Älskade Sephora, håller dig så kär. Varning för töntighet; men jag glömmer fan aldrig första gången jag steg in i en Sephora-butik. Det var inte vilken som helst heller, utan det var deras flaggskepp på Champs Élysées i Paris. Året var 2006 och jag blev helt golvad. Hänförd. Gobsmacked. Ja, jag älskar Sephora. Jag skäms inte ens.

Den här vintern har tagit ut allt ur mig, och jag är så pass svulten att jag fällde en tår (alltså _en riktig_ tår som kom från ögat) när min kille visade en bild på blommande parker nere i Malmö. Det blir värre för varje år! Mörkret slår hårdare, ljuset lyfter högre. Nå. Igår var ingen dålig dag alls. Jag fick komma och titta på Sephoras pressvisning av vårens nyheter, dels från deras egna Sephora Brand, och dels från deras exklusiva märken; Nars, Too Faced, Make Up Forever, Benefit, Formula X, Nails Inc., Marc Jacobs Beauty, Sampar, Rexaline och Algenist. Påmindes om att våren och sommaren inte är nåt sjukt påhitt som min hjärna kokat ihop, utan att de faktiskt är på väg.

First things first; haffa en juice och gå till Linda på Formula X och get ma nails did. Jag är en skata som dras till allt färgglatt och självklart valde jag den gula. Har glömt vad den heter dock!! Dynasty? Dynamite? Dynamic?? Haalp. Extremt fin iallafall. Formula X har jag inte så tokbra koll på egentligen, men deras ljuvliga franska rep sa bl.a. att de har en nagelvårdsserie med stärkare och fuktgivare osv som inte ser ut som skit på naglarna. *lackad tumme upp*

20150305_131022 20150305_133154Algenist är ett annat märke jag inte alls har bra koll på. Jag har nosat på deras produkter inne på Sephora men har aldrig kommit längre än så, känner heller ingen som själv använder Algenist. Det är inte konstigt att folk tvekar inför att impulsköpa saker från ett för dem helt okänt märke, men nu när jag fick en ordentlig genomgång av ännu en ljuvlig fransk rep (älskade henne så mkt!!! världens charmigaste, hon sålde in sitt märke totalt haha) är jag helsåld! Algenist lägger alla sina ägg i en korg: algkorgen. Japp, det finns en sån korg för jag uppfann den precis. Jag fick peta på deras nya serie Genius med fuktkräm, ögonkräm, serum och en rengöring.

20150305_124655Fick även peta på denna lilla tub som gjorde mig alldeles giddy: Repairing Tint & Blur Moisturizer SPF 30! Jaha och vad fan är det då? säger ni med armarna i kors. Jo, det ska jag tala om för er; det är en fuktkräm med högt solskydd (nice), med lite färg i (nice), som de hämtat från alger (ja alltså pigmenten kommer från alger!) (nice) som passar alla hudtyper (nice). Jag testade den och den verkar lovande; pigmenten är inte för kraftiga så de passar många hudtoner, och blureffekten är påtaglig. Så simpelt, men så genialt (ofta är det ju de allra enklaste lösningarna de allra svåraste att få till bra. Vsg för visdom, alla produktutvecklare inom skönhetsindustrin.) Ska bli gött att testa ordentligt!!

20150305_124736Ni vet ju också hur jag känner inför rengöringar med trippelformula; ni vet de där som är en gel vid applicering, som sen masseras ut och blir en olja, för att sen emulgeras med vatten så att allt blir rinnigt och vitt och lätt att skölja av. Algenist har en sån också; Ultimate Anti-Aging Moisturizing Cleanser. Ignorera anti-aging-copyn; denna sorts rengöring borde alla sminkbärare prova.

20150305_124800Sampar (any So Much To Dew-fans in da house???) är ett märke som jag har varit så himla nyfiken på och äntligen får prova. I vår kommer de bl.a. ut med den mystiska Golden Glow, som dels ger omedelbar effekt i form av göttig lyster och en liiiiiiiiiten hint färg, och dels en långvarig effekt i och med att den ska stimulera melaninproduktionen på samma sätt som såna där kosttillskott som folk köper för att få en brunare bränna. Verkar lovande hittills! Rexaline lanserar ett serum och några nya miscellära vatten som verkar svinmysiga.

20150305_134648

Nu kommer sminket! Make Up Forever har en hel drös med nya primers samt lite krämaktiga bronzers och massa läppglaaaaaaaans…

20150305_125357 En liten skog av läppglans. *bliss*

20150305_125621

Nars loves Tilda. <3

20150305_143252

Sen kommer Sephora Brand med ett samarbete med illustratörerna Craig & Karl. I cannot……

20150305_140316Förlåt för suktbilder men asså…

P1070315LES FARDS À JOUER ET LES POUDRES SOLEIL EN MASSE!

20150305_140434Självklart fastnade jag för denna. Den heter I’m shocked! Je ne suis pas chockad att jag gillade just den.

20150305_140608Sephora Lip Designer Top Coat är också en kul nylansering. Det är ett skimrande krämigt pulver som en kan dutta på läpparna för att få en sån där cool och modärn ombré-effekt på sina små plutisar.

20150305_140419Det låter säkert fånigt med ett pulver på läpparna men det är i princip bara ett löst pigment. Det kan säkerligen användas som highlighter och ögonskugga också. Men det ser fan coolt ut på läpparna. Såhär:

P1070317Jag testade själv igår och det är fan fint!

Jag älskar att den här pressvisningen bjöd på lite nya innovationer och produkter som känns spännande på riktigt, och inte bara den sedvanliga dosen av pastelligt smink. Spring is comin’ y’all…

2 Kommentarer

  1. Fantastiskt inlägg, blev sinnessjukt peppad på våren nu! Får bara panik över att du har bildtexten ÖVER bilden istället för under.
    PS Köpte en Foreo Luna Mini tack vare dig och känner mig som en ny människa i fejset :hearteyes:

    • LOL ja jag får också lite panik av det! Tänkte testa och se hur det blir men kommer nog i fortsättningen att ha bildtexten under.

      Och vad kul att höra om ditt köp! Älskar att mina tips funkar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.