Pressvisning tjoho! Marc Jacobs Beauty till Sverige tjoho!

P1070151
Fantabulous nuze alla sminkfans! Marc Jacobs Beauty lanseras på svenska Sephora den 5 maj!!! *hjular*

Igår var jag på pressvisningen tillsammans med massa ljuvliga personer och fick äntligen klämma på grejerna som jag suktat efter. Dosorna ÄR precis så stora och ordentliga som jag hade fantiserat om och det fanns en massa annat fint med denna sminklinje som gör mig glad. Helhetsgreppet de verkar haft vid utvecklingen är att det ska vara lättanvänt.

Gilbert Soliz, Marc Jacobs globala makeupartist, förklarade vid ett flertal tillfällen att smink ska vara lättanvänt och bekvämt – det finns ingen poäng med produkter en måste ha en MUA-utbildning för att kunna använda. Jag älskar den opretentiösa approachen – det är lika bra att erkänna att det kan vara klurigt med smink! Denna approach känns ju bra t.ex. för en contouringnolla som jag själv! Jag uppskattar även att pennorna är av twist up-typ och inte behöver vässas (tack!), att läppstiftshylsorna har magneter så risken för att locket åker av i väskan minimeras (tack!), att foundationserien kommer i 22 nyanser from the fairest of fair to the deepest of deep (tack!) och att den flytande eyelinern har ett lufttätt lock så skiten inte torkar ut (tack!).

Vi fick med oss en liten goodiebag som innehöll O!Mega Lash Volumizing Mascara och Highliner Gel Eye Crayon, längtar efter att sätta tänderna i dem! Längtar även efter att sätta tänderna i contourpudret #Instamarc, deras foundations och concealers, deras opigmenterade puder, ögonbrynspennan… nagellacken… solpudret, rougen…

O lawd…

Nå, jag ska svalka mig själv och er med en bildkavalkad, varsågoda:

P1070093Gilbert Soliz gör sin grej!

P1070111 P1070112Roade mig vid spegelväggen.

P1070143De två modellerna blev sminkade i två varianter – här är de produkter jag minns: Emma till höger har #Instamarc och läppstiftet Le Marc Lip Crème i nyansen Oh Miley! och Ella till vänster har bl.a. en del skuggor från paletten Eye-Con och Le Marc Lip Crème i nyansen Blow. Beautimous!

P1070121Fiona werkin the (P)outliner läppenna!

P1070127Tommie X testar #Instamarc i all hast, finns ingen tid att vila i hans snabba värld!

IMG_3317_FotorSnor en bild av honom också. Minglar ståendes med min iranibror Daniel Paris, Fimpen och Gabriella Elio.

P1070118Enamored Hi-Shine Nail Lacquer…………………………….. Extremt fint kurerat utbud. Kolla den olivgröna Nirvana; definitivt en Whinar-approved nyans Som Killar Hatar. *bliss*

P1070096Stuckatur gazing på Strandvägen 7 A.

P1070114 P1070134Genius Gel Supercharged Oil Free Foundation. Extremt lockad hära. Det är dessa foundations som kommer i 22 nyanser, hoppas hoppas hoppas alla kommer finnas tillgängliga i Sverige och hoppas hoppas hoppas jag får tillfälle att testa!

P1070145It-girls på jobbet.

P1070160

Beauty boss Kicki Norman (min favorit-chefred alla kategorier, näst efter min kille ofc) satte sig direkt efter föredraget och kablade ut nyheter på Daisy Beautys instakonto.

P1070168Dessa ögonpennor ingick inte i pressvisningsmaterialet egentligen men eftersom att jag dog till när Gilbert Soliz nämnde att de kommer lansera en chartreusefärgad ögonpenna ville jag prompt titta på den. Ni känner ju till min kärlek till universums vackraste färg chartreuse. Dessa pennor ska lanseras senare i sommar.

P1070174Swatches på sommarens Highliners. Kolla den gröna. <3 Dör. Det syns tyvärr inte så bra på bilden men den skimrar i guld. Precis som mitt älskade Kiko-lack Amable Chartreuse! En grej som är värd att notera angående dessa är att de sitter som fucking BERGET. Jag kämpade med att försöka sabba dem men de satt där de satt. Skitbra för oss med fet hy som får ögonsmink som gärna löses upp och lägger sig på lite fel ställen under dagen!!

P1070177Hårt swatcharbete med drottningen Gabriella Elio. Har ni kollat in hennes handgjorda och återanvändbara lösögonfransar Sweed? Mycket pepp på att testa!

P1070183Efter pressvisningen gick jag och käkade med min brorsa. Var självklart tvungen att testa eyelinern direkt på restaurangen, haha.

P1070191Avslutar med en bild på världens sötaste bror. Sötis.

Som sagt, jag är medveten om att vissa bilder lämnar en hel del att önska, de är en hot mess av oskärpa och överexponering osv. Jag försöker alltid fixa till dem så gott det går i Adobe Lightroom men jag antar att jag måste ta mig tiden att fixa ordentliga inställningar på kameran. Lite jobbig krock med min självbild som alltid har sagt till mig att jag är född med techno joy och kan hantera nästan alla gadgets och mjukvara, men så köper jag en ny kamera och känner mig helt plötsligt clueless… Nå. Jag jobbar på det.

Men – är ni lika peppade som jag på att produkterna kommer ut i maj? LOL behöver jag ens fråga – klart ni är!! Om ni vill kolla in fler bilder hittar ni det på bl.a. Marias Beautybox och Skönhetsredaktörerna.

4 Kommentarer

  1. WOW ja dör! Vad kmr det kosta ca?

  2. Nu kanske du vet om och redan ratat, men Make Up Store har ögonpennor som i alla fall jag skulle säga är Chartreuse 🙂

  3. Alltså .. inser du hur läcker du är? Den där spegelbilden säger jag bara en sak ang. GOD DAMN!!! Haha, sen så måste jag säga att jag är väldigt pepp på MJ-produkterna as well 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.