Beautypaket från Japan! *kortslutning i skönhetshjärnan*

Det är ingen hemlighet att det följer med en massa privilegier när en har världens bästa läsare på sin blogg. T.ex. fina Agnes som pluggar konst i Japan. Hon hjälpte mig att plocka ihop ett extremt gött paket med japanska skönhetsprodukter (samt lite bonus i form av godis och post-its med kattmotiv)!!!!!!!! Igår landade det här hemma i Casa Whinar och… ja… kolla själva:

Nageldekaler!

Glitter!

Lösfrallor! Som är SJUKT fina!

Mascara och flytande eyeliner från Shiseidos budgetlinje Integrate!

Rouget Puff de Cheek från Majolica Majorca! AAAAH HUR FIN!! Hur ska jag nånsin kunna använda denna?

Samt lite hudvårdsrelaterat bad-assery med DHC Deep Cleansing Oil, Rohto Mentholatum Melano CC Intensive Anti-Spot Essence och PharmAct Deep Cleansing Oil. Myser!

*vet ej vart jag ska börja*

TUSEN TACK AGNES DU ÄR BÄST!!!!!!!!!!!!!!!!

7 Kommentarer

  1. Eyelinern e som sagt perfection imho, jag vill höra om oljan från DHC! Har bokmärkt den sen ett tag tillbaka.. :*

  2. Apropå ingenting tänkte jag fråga om du (eller någon av dina läsare) har några bra tips på hur en lär sig att vara okej med att befinna sig i en kropp i förändring? Jag är 26 och för sisådär ett halvår sedan upptäckte jag ett par tre stycken vita strån i mitt för övrigt ganska mörkbruna hår. Sedan dess har jag liksom inte riktigt kunna släppa tanken på dem och står ofta och letar efter dem när jag tittar mig i spegeln, de är många fler nu. Mer än ett tiotal, kritvita och faktiskt lika långa som resten av mitt hår, så uppenbarligen är de ju inte helt nya. Och alltså, jag kommer inte ifrån att de får mig att känna mig så _gammal_. Då gillar jag ändå tanken på att bli äldre! Men just detta får mig att känna som jag håller på att, eh, … torka ut. Jag antar att det här är mycket vanligare i min ålder än man kan tro, bara att de flesta kanske färgar över sina vita eller grå hår. Jag skulle förstås kunna färga håret, men jag har egentligen ingen lust med det pga pengar/kemikalier/gillar min egen hårfärg. Så jag vill bli vän med mina vita hår och sluta känna att de är de yttersta beviset på att min kropp passerat den biologiska peaken (ALLTSÅ jag tänker inte de här tankarna någonsin annars, men detta har jag hakat upp mig på). Kloka ord plz?

  3. Hello! Jag undrar om du har några bra tips på creamögonskugga? Det verkar som att vi har typ samma hudtyp, och jag är rädd att allt bara ska kännas jätte flottigt efter ett par timmar. Awesome blogg btw:)

    • Jag använder Colour Tattoo-skuggorna från Maybelline, i färgerna On and on bronze samt Permanent Taupe. De är superfina som primer men halkar runt rätt ordentligt om det inte appliceras en pulverskugga över. Annars är mitt bästa tips Lumenes ögonprimer! Billig och bra!

  4. hej! jag har för mig att du är utbildad nagelterapeut, stämmer detta? kan du inte berätta lite om hur det var för dig när du gick utbildningen? <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.