Marc Jacobs Beauty

Pga. orsak har jag länge länge gått in på Sephoras hemsida och gluttat på Marc Jacobs sminklinje. Sen glömde jag bort att den existerade. Tills jag plötsligt såg dessa tre stjärnor:

  • Magic Marc’er: en flytande vattenfast eyeliner med en spets som aldrig verkar vekna.
  • #Instamarc Light Filtering Contour Powder i färgen Mirage: för att nån jävla gång måste jag börja med contouring och jag gör det gärna om jag har palett anpassad för ändamålet och en tillhörande highlighter som kan hålla mig i handen.
  • Perfection Powder Featherweight Finish: ett opigmenterat mattande puder för fet hy, you know I love that shizz!

Jag är löjligt road av smink med vitsiga namn? Jag får dessutom intrycket av att förpackningsdesignen är robust och genomtänkt på massa olika sätt, t.ex. faktumet att vissa av puderdosorna verkar komma med ett ”extra” lock mellan själva produkten och spegeln, så en kan förvara sin lilla puderpuff utan att den ligger och gottar sig mot pudret – och så att en slipper massa sminkrester på spegeln.

Smart. Jag gillar smart.

Magic-Marcerinstamarc-trio-lip

perfection powder finish line

2 Kommentarer

  1. ”robust förpackning” @ 9:50 https://www.youtube.com/watch?v=yF9rIyi0_lI. 😉 Eller alltså, nu är det ju inte förpackningen i sig som är paj kanske, men mardrömmen att hela puderkakan ba… tjohoo!

    • WHHOOAAA!!! Vilken jävla lyckoträff att hon lyckades fånga den så hon slapp ha pudermos över hela sig själv och sitt golv!!!!!!! Guuuud.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.