RECENSION: REN Flash Rinse 1 Minute Facial

**Inlägget innehållet annonslänkar**

ren flash rinse

Jag är jättedålig på att använda ansiktsmasker, för när jag väl har smetat på dem har jag lätt för att glömma bort dem och sen torkar de in och… ja. De torkar in. REN Flash Rinse 1 Minute Facial är dock klar på nån minut, vilket är perfekt, för då kan jag borsta tänderna samtidigt och jag kommer garanterat inte glömma att den sitter i.

Ur tuben kommer en silkig men ändå fast grön gegga som masseras in i hyn med cirkulerande rörelser. Masken är lite grynig, med ultrasmå korn som ger en skrubbkänsla. Jag vet inte hur det är för er, men jag blir iallafall nostalgisk av den känslan – det är SÅ 2009 att ha skrubb med korn i??? Speciellt nu när syrapeelingarna blivit standard i mitt badrumsskåp. Nå – efter att masken är jämnt fördelad över ansiktet fuktar en sina små händer och masserar ytterligare en gång. Konsistensen förändras helt! Masken har vattenaktiverat och stabilt vitamin C i de små kornen, och de löses nu upp och bildar en geléartad formula, som jag antar är masken i dess rätta form. På det här sättet ska den nu sitta och verka i nån minut för att sedan sköljas av.

REN Flash Rinse är helt perfekt en bakisdag, en dag du sovit skitdåligt, om du är trött och glåmig eller har slarvat med ansiktstvätten. Masken är som en kärleksfull omfamning, som med mild röst säger till din hy att ”Lugn nu, det kommer ordna sig”, och klappar stillsamt på den med lätt hand. Jag kan själv känna att hyn har blivit fastare och starkare, som att den inte alls mår lika dåligt som den gjorde nyss. Att den ska användas under så kort tid resulterar ju också i att jag använder den på morgonen – vilket ALDRIG skulle hänt annars. Vem fan har tid med ansiktsmask på morgonen? Jag! För jag har REN Flash Rinse. ^_^

Kommer jag bli ledsen när den här tuben tar slut? Ja, väldigt. Kommer jag köpa en ny? Njae, 480 kr är väldigt mycket pengar. Eller okej, who am I kidding, jag kommer antagligen köpa en ny men jag kommer ändå knorra åt priset. Har ni möjlighet att testa denna innan ni köper en fullstorlek – ta chansen! Ni kommer efter första användningen förstå varför den är värd nästan femhundra spänn.

Detta inlägg innehåller pressprover. Det betyder att jag inte betalat för varan med egna pengar, men åsikterna är helt och fullt mina egna och påverkas inte av tredje part.

En kommentar

  1. Haha kände hur jag satt och spärrade upp ögonen och nickade när jag läste tills jag kom till priset och ba näääyy :*( :*( men men låter iaf som en produkt värd pengarna?!
    Du nämner syrapeeling, har du nåt tips på en sån? Vad använder du?
    Kärlek!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.