The 2014 wrap-up

Jag är riksförsenad med detta inlägg! Men nu har en månad passerat av det nya året och en kan väl säga att jag fått perspektiv på 2014, det vore ju ändå trist om jag skippade denna bloggtradition bara för att det gått lite lång tid… nåja. Vi kör en ultralång årssummering:

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja! För en gångs skull har jag gjort en hel del nya grejer! Åkte berg-och-dalbana, åt ostron, testade botox, seglade, planterade rosor och malva, tog körkort, var i Norrland, var med i en tokfin musikvideo, gjorde naglar till en annan tokfin musikvideo, gjorde nagelförlängning, testade en virtual reality-hjälm!! Massa roliga grejer ju.

Dubbeldejtssegling, yo, med tre söta killar:

Petar i ”trädgården” med Eskil som sällskap. Jag planterade bl.a. en Royal Copenhagen-ros som doftar överjordiskt, och en enorm praktmalva:

Min själ gråter av kärlek och längtan till solljus och grönska och trädgård och fågelsång och en dåsande kattfarbror i skuggan. Jag förtränger denna känsla aktivt, men det är svårt att ignorera nu när jag letat upp gamla bilder. *suckar djupt och tindrar med blicken*

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jobbar ej så. Men har klurat på ett par löften inför 2015 faktiskt. Vi får se!!!!!!!!!!

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
JA!!! Välkomna till universum lilla Jack, Aldo, Josef, Sasha och Maj!!! <3 <3 <3

4. Dog någon i din närhet?
Nej, alhamdulillah.

5. Vilka länder besökte du?
Svärje bara. Vi har upptäckt att det är svinlyxigt men billigt att semestra inom landet, så i år tog vi en slottsweekend på Södertuna Slott i Sörmland och en julweekend på Hotell Hallstaberget i Sollefteå. Så underbart jävla värt. Jag älskar Sverige.

Södertuna Slott:

Hotell Hallstaberget:

6. Är det något du saknat i år som du vill ha nästa år?
Ett renare hem.

7. Vilket datum från i år kommer du minnas, och varför?
29 augusti för då fixade jag mitt körkort! Samt 17 mars respektive 6 november för då blev mina kompisar Jonny & My samt Nathan & Ida föräldrar till världens sötaste små bebizar!! Gud jag älskar dessa barn, rätt in i hjärtat hamnade de första gången jag såg de båda. Bra bebisår, detta. Även förra året var ett bra bebisår för då kom Bill!!! Åh. Så många bebizarrrr.

8. Din största framgång i år?

Körkortet fosho! Är fortfarande så himla glad för det, fast jag haft det i snart ett halvår.

9. Största misstaget?
No regrets.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Jo detta år inleddes av ett par månaders sjukdom, trevlit, vilket resulterade i att jag fick ta studieuppehåll en termin.

11. Bästa köpet?
En svart stickad tröja från & Other Stories som jag använt typ varenda fucking dag. Vårt parfymskåp. Körlektioner.

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Hyra, mat, bjuty, körlektioner.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Körkort. Ovanstående bebizar.

14. Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2014?
Girls – Beatrice Eli
Heartbreakfree – Ji Nilsson

Så himla fett också att jag fått medverka i musikvideorna till dessa två monsterhits, det gör mig extremt stolt. Kolla, flottdrottningen och en cool outfit var med i videon till Girls:

Och flottdrottningen bakom kulisserna i videon till Heartbreakfree:

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Kanske gladare ändå! Getting there. Men argare också, för rasister i riksdan och för patetiska ursäkter till medsystrar som gör illa mina kompisar.

wpid-1422806666734.jpg

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Städat. Lämnat lägenheten mer. Varit mer på landet!

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
No regrets.

18. Hur tillbringar du julen?
Jag körde mig och Eric 50 mil up north och så tog vi in på hotell på ett berg utanför Sollefteå. Vi åt mat, läste böcker och kollade på utsikten.

19. Var du kär i år?
Fortfarande, ja. Mjau.

20. Favoritprogram på TV?
Kvalitet med Camilla Thulin på UR!!!!!!!!!! Så himla himla bra program.

Kvalitet/UR

21. Bästa boken du läste i år?
Lyckliga i alla sina dagar av Nina Björk. Wow.

22. Största musikaliska upptäckten?
Beatrice Eli – Die Another Day

23. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Öhm… minns inte? Fick aslyxigt smink av Eric tho, bl.a. ett läppstift från Sisley (!!!), det önskar en sig ju typ alltid liksom. Stående post på önskelistan, haha: ”lyxit smänk”.

24. Något du önskade dig men inte fick?
Nej jag är så himla blessed verkar det som!

25. Vad gjorde du på din födelsedag?
Åt på Shahrzad med mamma och mammas kompis Marta.

wpid-1422797402451.jpg

26. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Mer virtual reality-hjälm!!! Ord kan inte beskriva hur coolt detta var. Gött att ha connections på Samsung!!! Tack Jonny för denna inblick in i framtiden!!

27. Hur skulle du beskriva din stil?
Surare än nånsin!

 

28. Vad fick dig att må bra?
Mina honeys, min kära, min familj, att bli äldre. Att haffa körkortet.

29. Vilken kändis var du mest sugen på?
Riri är som ett fint vin. Blir bara mer fantastisk ju längre åren går.

30. Vem saknade du?
Ebba. Nu har det gått sju år och så himla mycket har hänt. Jag önskar att hon hade fått uppleva allt det. Önskar att hon fick träffa Eric, Veronica och Anisa.

31. Den bästa nya personen du träffade?
Mina nya chefer och kollegor på mitt extrajobb, genuint supergoa människor. Total familjekänsla på kontoret. <3

» BEST OF BLOGGY
1. RECENSION: L’Oréal Brow Artist Plumper *sw00n* (2874 visningar)
2. RECENSION: Paula’s Choice Skin Balancing Oil-Reducing Cleanser (1103 visningar)
3. Hejdå IsaDora (897 visningar)

» GAMLA ÅR
» The 2013 wrap-up
» The 2012 wrap-up
» The 2011 wrap-up
» The 2009 wrap-up

8 Kommentarer

  1. Så himla fint att ”att bli äldre” är med på sådant som fått dig att må bra. Mig också! Alla tjugotvååringar i min närhet hetsar över att de håller på att bli *SÅ HIMLA GAMLA* och jag ba, lägg av, jag är närmare 30 än 20 och hittills har varje år efter 25 varit bättre än det föregående. Andas. Tänk att åldersångesten gick över till slut?

  2. men alltså hur fin ÄR du, smäller av på dina selfies!!

  3. botox? hur var det och varför? eller har du skrivit om det innan kanske?

    • Jag gjorde det kring ögonmusklerna pga huvudvärk och tunga ögonlock, tycker att det funkade asbra! Men det var en lite otäck känsla att höra det krasande ljudet av bindväv som spricker där nålen går in… nån smärta var det dock inte att tala om. 🙂

  4. Alltså, jag älskar den här bloggen så himla mycket. Och jag är inte ens speciellt intresserad av smink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.