As long as there’s a nail

Jag hittade en låt! Om naglar! Hela låten handlar om naglar: long nails, short nails, white nails, black nails, right nails, wrong nails – as long as there’s a nail. Justin Andrew Honard, annars känd som miss Alaska Thunderfuck 5000 från RuPaul’s Drag Race säsong 5, förtydligar:

Love me a good drag queen with a foul mouth, det är ett som är säkert.

12 Kommentarer

 1. Hej!!
  Läste precis din ”tre skönhetsprodukter…” på NG och blev riktigt övertygad om dom där syrorna för ansiktet. Men du måste ju ge tips på dom bästa!! Vilken ska jag köpa? Jag har känslig och torr hud men med stora porer på typ näsan och får en finne eller tre när det är mensdags. Är även student så har inte tusenlappar att lägga.

  Plz help. Litar inte på hudspecialister pga känns som om dom är typ alltid köpta av ett märke? Du är mitt enda hopp.

  • Hej fina du! Bra att min syrahets får resultat! Jag tror att så länge din främsta hudprioritet inte är pigmentförändringar, solskador, rynkor osv, utan snarare sånt som angår en med ”ung” hud så är BHA-syror bäst. Jag tycker att Skin Perfecting 2% BHA Gel från Paula’s Choice är riktigt bra, samtidigt är den mild. Tror den kostar typ 300 kr inkl. frakt. Check it out: http://www.paulaschoice-eu.com/exfoliating-2-beta-hydroxy-acid-gel.html

   Jag använder den själv och kan gå i god för den till hundra procent, du märker skillnad inom några dagar. Den långsiktiga effekten är dock värd att vänta på! Om du inte vill haffa just denna gel kan du kolla på andra produkter som innehåller salicylsyra (salicylic acid), det är ett annat namn på BHA som vissa företag använder. Happy hunting!

   • Paulas Choice finns att köpa hos Skincity.se nu ifall man ej pallar att vänta på en beställning från utlandet, har dock inte kollat om de är några prisskillnader!

   • Ahh tack så himla mycket<333

 2. Yay! #teamalaska

 3. Vill bara säga att du single handedly fått mig att inse hur ROLIGT det är med smink och naglar!!! Nu är det mer en kreativ hobby än något som ba ”måste göras”. Praise dig & din bloggy <3

  • Gud vad underbart! Tack för dina fina ord. Det är exakt mitt mål; folk ska enbart hålla på med skönhetsvård osv om de finner glädje i det, tycker jag! Annars gör en det ju för nån annans skull och det är ju inte så kul. Tack för din kommentar. <3

 4. Jag har ett önskeinlägg till min skönhetsguru: kan du skriva något om hur en bäst filar naglar? Jag tycker det är SKITSVÅÅÅRT att se vilken form som passar ens fingrar bäst och att få de jävlarna likadana. Ibland sitter jag liksom med tio mer eller mindre snygga naglar, bara det att de liknar knappt varandra alls. Inte helt önskvärt. Jag har googlat en del men hittar typ en enda guide som inte bara säger ”tänk på att skiva i nagelns riktning annars kan de skiva sig 🙂 🙂 :)” och det är inte ett råd jag är villig att ta till mig ändå så hjääälp snälla!

  • skiva i nagelns riktning = fila i nagelns riktning = eg lika med fila åt endast ett håll. Jaja. Du kanske fattar trots min bristande språkförmåga just nu.

 5. Men hallå, apropå din text i NG så har jag varit supersugen på att prova en exfolierande toner men det där med SPF-behovet har satt käppar i hjulet för mig: jag hittar inte en enda solkräm för ansiktet som inte innehåller silikoner och det är ingenting jag vill använda på mitt ansikte varje dag eftersom silikoner tenderar att ge mig finnar. Har du tips på någon go solkräm utan silikoner (och gärna utan mineralolja) som jag kan våga använda dagligen?

  • Mitt bästa tips: Oil Free Moisturizer SPF 30 från Mario Badescu! Kostar typ 300 kr och finns bl.a. på Eleven (http://eleven.se/mario-badescu-oil-free-moisturizer-spf-2719.html). Går ej utomhus utan SPF 30 just för att jag använder AHA/BHA-produkter, och jag tycker att den krämen funkar så himla bra. Hög solskyddsfaktor, oljefri, parfymfri, bra förpackning. Även fri från silikoner och mineraloljor, iaf vad jag kan se efter att ha studerat ingredienslistan. Den är lite dyr, ja, men den är sjukt dryg! Har aldrig fått problem av den, och har ändå varit mycket skeptisk till SPF på fet och acnebenägen hy.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.