Dagens naglar

image

Jag och min kille firar 3-årsdejt idag och vi är på Brillo och sörplar öl och sen ska vi dö matdöden på Ekstedt!!!!!!! Mina naglar iaf; all iridescent errthang. Har en svag, ACK så svag, punkt för allt iriserande och regnbågsskimrande. Basen är Essie ”Ballet slippers” och ovanpå har jag vita iriserande stjärnor. Tjus.

Puss.

4 Kommentarer

 1. Guuu va fina!!! Dock så svårt med den typen av ljusa lack tycker jag, när jag lägger dem blir det alltid så randigt :>_<: Har nästan slutat använda pga så irrrrrriterande. Dina klor såg dock perfekta ut!

  • Hear hear, det är ibland svårt med såna här. Jag retar mig dessutom på att naglarna ser typ gula ut vid den fria kanten, riktigt ofräscht. Antar att lacket inte är tillräckligt opakt. 🙁

 2. Fina naglar!

  De diamantnaglarna du fick gjorda där vid jul, var det dina egna eller har du tagit av dom eller kapat dom? Försöker se på bilden. Är det lite utvuxen påbyggnad jag skymtar, vilket skulle betyda att du liksom klippt(?) av de långa klorna…
  Anledningen till att jag är undrar är för jag ev är sugen på att bygga något men inte vet om jag kommer orka/ha råd att fylla på (eller gör man om?) i all evinnerlighet. Men inte heller sugen på att bygga en gång och sen när man tar väck så är naglarna jättesvaga och värdelösa. Läste någonstans att bygger man sina naglar så bör man ha intentionen att de ska sitta en längre period.
  Annars, vanliga lösnglar, yay or ney? Typ för en kväll.

  • Nej när denna bild togs hade jag fått gelén borttagen! All utväxt kant beror isåfall på slarvig lackning haha. Jag tror att slitage vid borttagning beror mkt på borttagningsmetod samt skicket dina egna naglar är i. Mina är starka från början så de tar aldrig särskilt mkt stryk av vare sig påbyggnad eller lösnaglar. Om det är för en kväll /vecka så är ju dock lösnaglar definitivt att föredra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.