*Diorgasm*

Denna mörka måndag kräfva en fuckin käftsmäll av vår. Förlåt men AHSSÅÅÅÅÅ… Vårkollektionen från Dior, Kingdom of Colours. VAD HÄNDE HÄR? Jag bryr mig sällan om kollektioner som fenomen, och ännu mindre är jag en sån som blir tokig av paletter, men detta var nåt i hästväg… Monogram! Harlekinmönster! Kombon av rosa och blomknoppsgrönt! Faaan jag vill ut ur mörkret. Orkar inte med vintern nå mer!!!!!!!!!!!!! :>_<:

6 Kommentarer

 1. Asså :hearteyes: :hearteyes: :hearteyes: Har inget från Dior men den där paletten blir förhoppningsvis det första! Alternativt ett läppglans för dom var också superfina <3

 2. Jävlar vilka färger! Sminkar mig väldigt sparsamt (lat) och använder guldögonskugga typ en gång per år men denna färgexplosion gör mig helt uppspelt. Tycker så mkt om hur du skriver om smink och hudvårdgrejer (vid sidan om alla smartheter och samhällsanalys) och instämmer i kören som blir lugna och harmoniska av ditt sätt att skriva om naglar och grejer!

 3. ASSÅ! Det där grönglittriga strössellacket – DON’T MIND IF I DO!

 4. Mmmmm… Så fina! Håller med om det hör med kollektioner, att man sällan fastnar FÖRUTOM just vårkollektioner. Hela kroppen ink konsumtionshjärnan törstar efter bara en yttepytte gnutta sol/grönt gräs/vad som helst vårigt. Och så sitter man där med sju nya nagellack. Well.
  Jag är i alla fall en ganska ny läsare sen ett par månader och ja, jag vill bara stämma in i övrig hyllningskör. Kan också tillägga att jag hade en sån där dröm som typ pågår en hel natt så man är helt vimmelkantig och osäker på vad som ens är verklighet när man väl vaknar upp om att du och jag va ihop. Så pass in love med din blogg samt persona?! :hearteyes:
  Heja dig! Kan knappt bärga mig tills hela Nöjesguiden-grejen kommer igång!
  Puss, drömtjej <3

 5. Vet inte vad jag tycker öm ögonskuggspaletten, men rouget vill jag ha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.