It is fredag

Bäst hittills idag:

puss Denna text där en ojämförbara Sonja Abrahamsson formligen HYLLAR MIG!!! Bl.a. skriver hon att hon har högläsning ur min bloggy för hennes dotter, och att den här bloggen ”masserar hennes själ”? Det är typ exakt mitt mål med mitt skrivande; att ni ska föra den vidare till nästa generation *högtidlig*, samt få själsmassage. Finare gåva kan ingen skribent få.

puss Min stridsmö Hilda fyller år idag! Förutom en fuckin krigardrottning med nypvänliga kinder är hon fotograf. Vet ingen bättre kameraperson än hon. Grattis baby gurl! Ikväll blir det bubbel up in this ole brain of mine.

puss Att Katrin på Skin Concept tydligen kommit ihåg att jag stått vid deras monter på Daisy Beauty Expo och sw00nat över Jane Iredales PureGloss i färgen Black Cherry, och därför skickat det till mig?!?!?! No joke! Den låg på hallmattan i förmiddags, när jag öppnade kuvertet utbröt jag ”Amen LÄGG AV”, fast ingen är hemma. Blev löjligt glad av denna fina gest.

ji
jane iredale puregloss black cherry

Amen tjena lil’ bitch lip! Den doftar t.o.m. körsbär. Ej äckligt om en säg. Varför har förresten ingen sagt att en känner sig som en drottning/Kim Kardashian när en får smink som en överraskning i brevskörden? Jag kan vänja mig vid detta.

puss Jag har ingen tentapanik p.g.a. tenty skrevs igår!

puss Hittade denna gamla intervju med Beth Ditto från ITG Top Shelf. Samt denna intervju med Lindsay Lohan, från samma intervjuserie. För er som inte vet vad ITG Top Shelf är, så är det skönhetssajten Into The Gloss som intervjuar olika kända Hollywood starlets, musiker, konstnärer, fotografer, dezignerz och enstaka dudes om deras inställning till skönhetsvård, makeup och minnen – komplett med en glutt in i deras actual badrumsskåp! Scrolla igenom deras glorious arkiv här.

puss Idag skrev en kompis på min insta att Shima ser ut som Emma Stone.

emma stone

4 Kommentarer

  1. Älskar alla punkter <3 ❗ Framförallt underbara kvinnor som kommer ihåg småsaker och lägger tid och ork på omtänksamma små ting! :hearteyes:

  2. FÖR LIKT!

  3. Allt är välförtjänt! Men väldigt roligt ändå! (och ja, katten är verkligen lik)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.