Tjena! Jag ska bli skönhetsskribent på Nöjesguiden!

image

Hej!

Nu ska jag ta fet helg för jag har skrivit terminens sista tenta! (Det märks för övrigt att det är just sista tentan för terminen när en ser studenter släpa in resväskor in i tentasalen.) Men innan dess måste detta upp:

Jag och bossiga Umejäntan Valerie Kyeyune Backström ska börja skriva om skönhet för Nöjesguiden! Och vi joinas av NG-veteranen Kristin Zetterlund, goa tjej. Klicka på bilden för att läsa en riktigt fräck intervju med oss. Valerie inleder förresten starkt redan nu med en text om hårvård, och jag skriver en text som publiceras nästa vecka! Var tredje vecka kommer ni alltså kunna läsa en text av mig i Nöjesguiden.

Hejdå!

PS

Köpte en mintgrön fuskpäls nyss för att fira tenty och NG, gött!

yoyo

10 Kommentarer

  1. HURRA HURRA HURRA HURRA HURRA HURRA HURRA!!!

    • Känner exakt samma, haha! Så otroligt glädjande att fler och fler bra redaktioner börjar ta detta ämne på allvar så att det inte lämnas i händerna på galna kvinnohatare som tror att alla kvinnor är vita, rika, tunna, unga och är födda m fitta.

  2. DÖR! Både av avundsjuka fast mest av awe! Detta kommer bli så himla grymt.

  3. Men JAAA! Hurra! Fyfan vad awesome!

  4. så jävla gött!!! ❗ ❗ ❗

  5. Åh va kul! Ser fram emot att läsa! Also, många tummar upp för den mintgröna fuskpälsen 🙂 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.