Daisy Beauty Expo 2015 har satt ribban jävligt högt

Igår var jag på mitt första pressevent; Daisy Beauty Expo 2015! *gnyr* Kortfattat kan det beskrivas som en skönhetsmässa för bloggare och gammelmedia med utställningar och föreläsningar och det gick av stapeln på Ivar Kreugers Tändstickspalats på Västra Trädgårsgatan nere på stan. Jag var så otroligt glad och smickrad över att få ha blivit ditbjuden av chefredaktör Kicki Norman, framförallt efter att jag förstod att redaktionen gjort en slags kvalitetskontroll innan de gjort ett urval av vilka som blir inbjudna. Jag är stolt över att bara ha blivit inbjuden! Jag och min fellow hudvårdsjoon Kakan gick runt som storögda barn på julafton – men efter att ha läst vad andra, MYCKET mer erfarna och luttrade bloggare tyckt om arrangemanget – har jag förstått att även de var storögda.

För Daisy Beauty Expo har satt ribban högt – jävligt högt – för mig som fått detta som en första inblick. Allt var rakt igenom perfekt arrangerat; val av lokaler och utställare, föreläsningsschemat, maten och vinet och kaffet, alla gästerna, stämningen, de EXTRREEEMT generösa presspåsarna…

Här kommer lite bilder från min mobil. Det är skittrist kvalitet på dem, och jag hade ju med mig min braiga kamera, men det fanns liksom inte tid att stå och fota??? Jag var så uppe i snacket och ätandet och petandet och skrattandet att jag helt glömde bort att fotografera. Men pressproverna kommer recenseras ordentligt med riktiga bilder sen, håll ut!

20150110_115847

Jag hade planerat att ta riktigt bra bilder på lokalerna… men detta var det enda som fastnade på bild…

20150110_090714Ordföranden för SHR, Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation, Annica Joensuu, höll ett superbra föredrag om marknadsföringsmyter inom skönhetsindustrin. Sjukt bra! Ni vet att just exakt detta är my jam.

20150110_144042Hudvårdsmärket Medik8 lanserades i Sverige i.o.m. Daisy Beauty Expo. Här förbereder brand manager Sandra Pitroipas en pedagogisk visualisering över hur Medik8 fungerar. Jag och Kakan stod där och ba ”Ahaaaa”.

20150110_144036

Detta är some heavy duty shit! Jag måste läsa på ordentligt innan jag vågar använda de här behandlingarna.

20150110_104018

Dior var på plats och gav bl.a. personlig parfymkonsultation med deras parfumista Farao Groth. Ja, han heter så. LOL kolla Kakan, så fokuserad.

20150110_104644

Sniff. Både jag och Kakan hamnade på Escale à Portofino, borde kanske haffa den då.

Att vi fick hänga med dessa tre fantastiska kvinnor idag – vilken jädra win! #dbexpo15

Ett foto publicerat av Katta Kvack (@kattakvack)


Fick äntligen träffa min Karin, som jag känt i så många år men aldrig fått klämma på! Ljuvligaste Karin.

20150110_152737Dermarome var där med bl.a. Bliss (och bästa dekoren????? gåshud)

20150110_152744 Och BareMinerals.

20150110_152604 Och minicupcakes!

Efter sista föreläsningen var det AW i restaurangen. Jag, Kakan och Karin sörplade vitt vin, pratade om Göteborg och så hade jag och Kakan selfiefest när Karin hade skyndat iväg till sitt tåg.

20150110_185001Luttrade Wysteriia, Purity och Fröken Rosa var lite chockade över mängden presspåsar.

Så jävla GLAMOURÖST med beauty. @rnbhermansson @whinar.se #dbexpo15

Ett foto publicerat av @kickinorman

Men allra mest chockade var vi (feat. riktigt grov side-eye från Linda Hallberg LOL <3). I de svarta sopsäckarna har vi alltså stoppat ner våra presspåsar för att enklare kunna bära hem allt. Jag vägde påsen hemma. 6 kilo. Så framöver blir det recensioner!

Jag vill ännu en gång tacka Daisy Beauty, alla utställare och föreläsare – och framförallt Kicki Norman och Sam Bergenstråhle för ert hästjobb! Är sjukt imponerad. Kram alla inblandade! :’)

7 Kommentarer

  1. SJUUUUKT det ser helt fantastiskt ut. Och låter ännu bättre.

  2. när kommer recension på lelle beautyblendern och urban decay-sprayen!!!

  3. Vill veta alltalltallt! Samt shit vad kul med parfymkonsultation!!

  4. åh vad roligt! är mycket avis på denna beuatybonanza!

  5. Det var superkul att träffa dig! <3
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.