Skönhet är politik! Politik är skönhet!

Det nya året kommer med ljuva löften om vad som komma skall, framförallt en nyhet för oss beauty lovers och politiskt intresserade är att Sveriges bästa sajt, Politism, ska börja skriva om mode och skönhet. Bästa Margret Atladottir bossar över detta och hon är fan precis rätt person, bättre fingertoppskänsla än hon finns det nog ingen i Sverige som har när det kommer till att förena dessa två älskämnen till en enda stor kärleksmerger. Jag är partisk ofc, iom att min kille är chefredaktör för denna goa sajt och jag älskar allt Magge gör, men asså vadå får man inte vara stolt över sina nära och kära eller? Jag skiter i – jag längtar till lansering!!

Det finns även andra goa grejer som 2015 har i sitt sköte men mer om det sen! *mihihihiiiii*

Alltihopa kan väl sammanfattas som en reaktion på att exempelvis denna typ av journalistik riktas till kvinnor:

politism

MUHFUCKIN SNARK

3 Kommentarer

  1. MOAHAHAAA! Min kille klagar alltid när jag har läppstift oga övertygad om att det ”kladdar” om man pussas. Jag bah AHA måste man vara attached by the lip eller? Du klarar dig nog en kväll. 😛 🙂

  2. OOOOOH!!!!! Ljuvliga nyheter

  3. HURRA! låter mycket bra skulle jag vilja saga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.