Happy festivus från Norrland!

wpid-god-jul.png.png

wpid-1419425612688.jpg

Jag och min kille sitter på ett tjusigt hotell högst upp på toppen av Hallstaberget i Sollefteå, och försöker greppa utsikten. Såna här vyer är en inte bortskämd med som stockholmare. Jag har det så in i helvete bra; vi äter mat, dricker öl och läser (jag läser Lyckliga i alla sina dagar av Nina Björk och E läser This changes everything av Naomi Klein, we just can’t help ourselves asså haha). Imorgon ska jag nog på ansiktsbehandling. I gotta tell ya att det är så ljuvligt att slippa julen och julklappar och rymma iväg såhär. Det är inte lika ljuvligt att köra bil i nästan elva timmar, har typ träningsvärk i rattarmen och pedalfoten, men det är värt det!

Jag hoppas er jul är minst lika bra som min, att ni får tid för nära och kära och eftertanke. Ni har varit så jäkla fina mot mig under alla år och jag vill bara säga TACK för det. Ni är bäst.

Puss från eder alltid trogna,
A.

PS. På min nagel: Rimmel ”Black Cab”. På min läpp MAC Patentpolish Lip Pencil ”French kiss”.

2 Kommentarer

  1. åh fint det låter! god jul!

  2. Äsch det är du som ska ha tack för att du delar med dig av din smarthet i den här bloggen! God jul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.