& Other Stories

Nu är det fredag! Vi stänger den här veckan med lite goa bilder på nagellackshyllorna inne på & Other Stories, där jag var häromdan och fönstershoppade med 2 kr på kontot (not even joking). Ville ha exakt alla färger. Detta inlägg består av kassa mobilbilder som jag försökte fixa till i Adobe Lightroom, haha så jävla punk.

& Other Stories Nail Polish

& Other Stories Nail Polish

& Other Stories Nail Polish

& Other Stories Nail Polish Mohair Khaki Loden Green
Dessa två tho… Mohair Khaki, en lerbrun färg med gröna toner och guldskimmer……… åhhhhhh… Äkta färg som killar hatar. Jag älskar!!! Och Loden Green! Det syns inte så bra på bilden men det är en nästan som en ”djup men grund” mossgrön med blåa undertoner. Vet inte hur jag ska beskriva den?

Är det förresten nån här som har testat hudvårdssortimentet hos & Other Stories? Jag vet att deras make up-linje varierar i kvalitet från ren skit till magi, och är oerhört nyfiken på hudvården. Jag dras till det som en geting till en läskburk, men kan inte påminna mig om att jag nånsin läst något om produkterna.

PS. Ni har väl inte missat att jag skrivit en gästrecension av Braun Face Ansiktsborste- och epilator hos världens bästa Lipgloss Bitch? In och läs!

8 Kommentarer

  1. åh, måste få tag på Loden Green! har letat efter ett nagellack som detta ända sedan min flaska med beetle green torkade ut :>_<:

    • Dock att jag är osäker på om den är samma som Beetle Green! Haffa hellre thinner och fräscha upp din flaska isf, om du verkligen älskar färgen. Tror att Loden Green är tunnare och ljusare.

  2. Jag har provat en av deras hudkrämer (typ fuktkräm för hela kroppen?), tycker att den var helt ok, luktar jättefräscht och gott och går in i huden bra. Men inget speciellt.

  3. Ah!!! ”Äkta färg som killar hatar.” <333 Det är verkligen nr 1 i livet. Tänk alla gånger man oroat sig över vad de ska tycka. Why? De vet ju ingenting? Fattar ingenting. Har ingen känsla för """"stil"""". Liksom deras idé av fint är att ta på sig ett par rena sneakers (obs endast en gång för de fattar ju inte att man kan rengöra/tvätta/vårda saker). Älskar när de ba "du är finare i x" hahahahaha du är finare när du är tyst. Shhhhhh.

  4. Har ju precis börjat tassa in på det här med hudvård/beauty som ett intresse men alltså otherstories sockerscrub! Den bästa upptäckten 2014! (Eller ok, delad förstaplats men en ögonbrynspenna från Dior)

    ps. Tack för en SÅ BRA blogg. Har liksom inte tagit mig för att kommentera innan, men följt dig länge <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.