Prioriteringar

wpid-1418725616565.jpg

LOL jag som alltid trott att jag är en av de lyckliga 20% av Sveriges befolkning som är immun mot vinterkräksjukan. Igår kväll insåg jag att… det är jag ju inte.

Eric frågade mig om han kunde vara behjälplig på något sätt och mitt svar förbluffar mig idag, nu när jag kryat på mig litegrann (”Man frågade sin partner om han kunde hjälpa henne med nåt för att lindra sjukdomen – du kan aldrig gissa hennes chockerande svar!”).

Jag bad honom hämta ansiktsservetter och mitt Clarins-serum. Nog för att HydraQuench Intensive Serum Bi-Phase är ett ljuvligt serum som jag verkligen behöver, eftersom jag tydligen blivit en torris i år (WHODA THUNK, right?)… men att det var det första jag tänkte på när mina inre organ leker danceoke..?

Aja. Jag vaknade upp som en urvriden trasa, helt tom och skakig. Men mitt ansikte var soft ’n’ plump och mina händer och nagelband var perfekta pga manisk insmörjning av LUSH Lemony Flutter nagelbandskräm. Älskar mina prioriteringar.

2 Kommentarer

  1. Aah haha! Krya på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.