Älskar Daisy Beauty!!!

P1060374

Häromsistens tog jag tag i en sak jag tänkt på ett bra tag, nämligen att teckna prenumeration på skönhetsmagasinet Daisy Beauty. Jag har följt dem på nätet i flera år, läst redaktionens bloggar och jag har ju längtat efter en bra skönhetstidning. Men eftersom att jag blivit skadad av svenska dam- och modetidningars sätt att skriva om skönhet (lam copy, oengagerade ämnesval och samma produkter och ”trender” som återvinns i tidning efter tidning – dessutom känner jag mig absolut inte inspirerad utan snarare otillräcklig) var jag tveksam, men asså VAD FEL JAG HADE. För nån vecka sen damp det första numret ner i brevlådan. Åh vilken ljuvlig jävla lyx! Sju nummer för 299 kr, det är fan bra pris med tanke på vad du får:

Riktigt vettigt redaktionellt material som är otroligt väl genomarbetat, extraordinära foton och illustrationer som känns allt annat än trötta – det märks att det inte är stock photos eller inköpt gammal illustration utan material som är producerat just för det aktuella numret. Men framförallt: jag hittar SÅNT SOM JAG VILL LÄSA OM. På bilden syns t.ex. en fyra sidor lång keminördig artikel om en enda hudvårdsingrediens: hyaluronsyra. Hur underbart? Fyra sidor! Artikelförfattaren Helena Lundberg har intervjuat flera branschpersoner som alla ger sin syn på syrans potential – vissa älskar den och andra är inte alls imponerade, och det är fan exakt såhär journalistik ska vara. Jag älskar att Daisy Beauty hedrar detta kvinnodominerade område med beskriva det på ett värdigt och seriöst sätt. Skönhetsområdet förtjänar det.

ENG
Just expressing my love for Swedish beauty mag Daisy Beauty.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.