LVX: 5-free, cruelty free vegan nail polish

LVX NAILS

Åh, veganlyx makes the heart grow fonder. Jag snubblade över detta ljuvliga lilla märke häromsistens och har inte riktigt kunnat glömma dem. LVX (latinets ”lux” = ljus) tillverkar veganska och icke djurtestade nagellack, fria från the big nasty five; formaldehyd, fenolformaldehyd, DBP, toluen och kamfer. Deras kollektioner baseras på färgtoner som syns på runways, och även om jag inte är huge on dem fashion trendz så har LVX ett jävla utmärkt kurerat färgutbud. Det är såhär det görs, hörrni! Så sorgligt att de inte fraktar utanför USA.

ENG
Vegan luxury makes the heart grow fonder! I stumbled upon the LVX brand website a while ago and I just couldn’t forget about them. They manufacture cruelty free and vegan nail polishes, free from the big nasty five; formaldehyde, formaldehyde resin, DBP, toluene and camphor. Their collections are based upon fashion runway colours, and even though I’m not huge on fashion I’m the first to admit that LVX has a perfectly curated selection of colours available. This is how it’s done! Such a shame they don’t ship outside the US.

LVX CELESTE  LVX LOLLI
LVX TRIBUTELVX MIDORI LVX ALCHEMY

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.