Joan Henrietta Collins

joan collins
Idag är en bra dag på internet. Jag har hittat en vintage-sminkvideo, tänk dig en hällristning i Youtube-tutorialens värld.

Året är 1980. Magnifika Joan Collins har precis skrivit en bok om skönhet och Michael Parkinson med crew besöker henne i hemmet för en intim tell-all. Hon sätter sig ner helt osminkad och opretentiös framför spegeln inför rullande kamera och lägger en full makeup på en kvart, medans hon och Parkinson pratar om smänk, smänk och smänk. Som vanligt är det djupt meditativt att se en annan person lägga smink, jag sjunker sakta in i Joans ansikte och hennes handrörelser och vaggas till ro av hennes vackra röst. Ljuvlig skit.

ENG
Today is a good day on the internet. I’ve found a vintage make up tutorial. The year is 1980. The magnificent Joan Collins has just written a book about her beauty secrets and Michael Parkinson plus crew visits her in her home for an intimate tell-all. Without make up and pretention she sits down before a rolling camera to put on a full face whilst talking to Parkinson about all things make up. It’s some truly soothing shit.

3 Kommentarer

  1. Vilket pro hon är!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.