Anti-tips: ELF Cosmetics Waterproof Liquid Eyeliner

elf eyeliner

Shu mina suggor, kvigor och ston! Er hönsmamma talar. Idag blir det ett anti-tips.

Ibland gör en bäst i att inte vara dumsnål. Kostar en eyeliner 45 kr så kan en vara beredd på att kvalitén kommer vara en… öh, besvikelse.

ELF Cosmetics Waterproof eyeliner pen (eller snarare ”Waterproof” ”eyeliner” pen) har en filtudd som slokar efter första användningen. Men det kan iallafall JAG acceptera, om den kanske hade bra svärta och lång hållbarhet. Men nej – den heter ”Black” men är inget annat än grå. Och du hinner inte experimentera med den för att hitta alternativa användningsområden, för nästa gång du knatar till din sminkväska och plockar upp den inser du att den har torkat igen totalt. Efter mindre än en vecka.

Fy fan! Är det ens en eyeliner? Det känns snarare som en pannkliare eller blompinne. Vilket slöseri på mänskligt arbete, känner jag bara. Asså JA – JAG BORDE VETAT. Men jag kan inte vara bäst på allt hela tiden, om inte jag begick lite misstag då och då så vore det ju orättvist mot alla andra.

ENG
Well, even if the Waterproof eyeliner pen (more like ”Waterproof” ”eyeliner” pen) from ELF Cosmetics is dirt cheap, I’d actually rather buy dirt. Literally. Its felt tip wilts after the first use, the colour is the grayest black I’ve ever seen, it’s hardly waterproof, and within a week the pen is all dried up. I mean, is it even an eyeliner pen? Nah, more like forehead scratcher. Either way it’s a waste of human labor. Of course, I should have known, looking at the price – but I can’t be the best at everything.

2 Kommentarer

  1. Och jag som älskar eyeliner pennor! Gillar verkligen det formatet, och den första jag köpte var GREJT. Minns inte vilket märke det var, men den var fantastisk. Sen köpte jag en till av samma sort och den torkade omedelbart ihop, på mindre än en månad var en oanvändbar. Sen köpte jag IsaDoras nånting nånting vad den nu hette, som jag också verkligen verkligen gillade. När den tog slut så köpte jag en till, som OMEDELBART torkade och var så tunn i färgen att jag helt enkelt slängde skiten. Så min kärleksaffär med eyelinerpennor är över. Ack. Finns det någon sort som är bra rakt igenom?

    • Asså jag sätter mitt hopp till gel-produkterna. Om de torkar kan en ju ba tjoffa in i micron en stund så är de tydligen som nya igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.