RECENSION: Lime Crime Velvetine ”Salem”

lime crime velvetines salem

För någon vecka sen instagrammade jag detta läppstift på mitt nagelkonto @sweetnailannie, med beskrivningen ”Nothing says ’I don’t care about male opinions’ like matte brown lipstick”. Med den meningen sålde jag in Salem till mig själv och klickade hem den samma dag. Idag damp det ner i brevlådan och som en jävligt sugen ekorre krafsade jag upp paketet. Högtidligt. För det är så fucking fint:

lime crime velvetines salem 2

Det är rätt svårt att fånga på bild för att den i de flesta ljus ser rödare ut än vad den egentligen är. Den har väldigt lite röda toner i sig, knappt några alls egentligen, utan är rätt och slätt ett chokladbrunt matt läppstift i flytande form. Som doftar choklad. *bless*

Som alltid med denna typ av läpprodukt så är den väldigt torr och därför inte alls förlåtande mot fnasiga läppar. Har en fnas så gör en bäst i att skippa matta läppar helt och hållet. Däremot känns den inte lika torr som de andra två Velvetines jag har (Red velvet som jag har på mig på presentationsbilden och Suedeberry som finns i detta inlägg), utan har en mer gummiliknande känsla, framförallt jämfört med Suedeberry som känns närmast pulvrig och kritig i förhållande till denna. Av de tre Velvetines som jag provat så har Salem definitivt den bästa och mest behagliga konsistensen, och då har jag inte grundat med vare sig läppexfoliering eller läppbalsam innan. Hurra! Vilken succé!

Enda nackdelen? Priset. Som inkl. frakt landade på 234 kr. För mig är det dock helt acceptabelt med tanke på kvalitén och att det inte finns billigare dupes värda namnet. Gott va?

4 Kommentarer

  1. SÅÅÅ COOOOLT!

  2. Hej, vart köpte du din Salem, lime crime?

    Mvh läsare

    • Hej! Ja jag köpte den på Limecrime i fjol. Skulle dock rekommendera folk att undvika den sajten nu eftersom de blivit utsatta för dataintrång och kreditkortsuppgifter stulits!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.