Short hurrr does currr

hurrr

En dag valsade jag bara in hos en frisör och så åkte håret av! Det känns så himla skönt!??? För många år sedan blekte jag mig till en blondin och det var ju kul ett halvår, sen var det bara en gul risboll av trassel. Håret kändes så jävla DÖTT, och ända till nu har jag haft kvar de stripiga deppiga resterna av det blekta.

Utöver det har mitt hår tunnats ut något enormt det senaste året pga stress. När jag för ett par månader sen var och klippte topparna och låg i frisörens schamponeringsstol sa frisören skärrat att jag tappar massa hår, så han vågade inte schamponera mer för att med varje liten rörelse lossnade tussar av hår. Samma dag valsade jag in på apoteket och köpte vitamintillskott och Hårkontroll och ansträngde mig ännu mer för att försöka stressa av, lol.

Men nu när jag var hos frisören igen sa hon att topparna är tunna och svaga men att i botten är det massa tjockt hår på utväxt – asså det verkar som att vitamin och Hårkontroll funkar?? Så nu är allt trasigt bortklippt och hela min frisyr består av obehandlat och friskt iranier-hår! *ler katharsis*

11 Kommentarer

 1. Åh nya frisyren är <3! Exakt vad jag också är ute efter, fast i min värld är det långt hår då jag jobbat diverse pixies, side- och undercuts de senaste… fem åren iaf? Och nu står jag inför den föga smickrande processen att försöka spara ut skiten dårå. Känner att de blir mycket mössa i vinter. Samt att ha detta som inspirationsbild. 🙂 (Jag får lite den här känslan förresten? http://daria.wikia.com/wiki/Jane_Lane)

 2. Jamen vad snyggt! Jag klippte mig typ exakt lika kort för ett par veckor sedan och det var också en fröjd.

 3. MVG på den frisyren asså!

  Nu till en fråga:
  Jag har länge funderat på det här och tänkte fråga dig; hur gör man för att våga approacha de dyrare sminkdiskarna? Jag har en rätt skral ekonomi men lyckas ibland spara ihop pengar till livets goda och vill då gärna spendera dessa slantar på smink. Problemet är bara att det verkligen känns som att det syns på mig hur lite pengar jag _egentligen_ har och hur ovant det är för mig att stega fram till typ YLS-disken och ba hej!!! jag är kund!!! Och asså det syns säkert på mitt kroppsspråk. Har såna dåliga erfarenheter av snorkig personal som liksom ej lyssnar och inte ser mig som värd att lägga energi på (för att jag säkert ändå inte kommer köpa). Upplever att det är sjukt stor skillnad mellan hur jag blir bemött och andra som ser mer körstarka ut. Hur fan gör man?!

 4. åhh så härlig känsla att kapa! klippte håret kort för flera år sedan och never looked back, hehe. du är skitsnygg i den frisyren! :hearteyes:

  • Asså ja, det där har jag hört talas om förr och ett tag var jag lite osugen på att köpa från Lime Crime. Samtidigt blir jag illa till mods av att folk anstränger sig så mycket för att försöka ta ner en specifik individ på det här sättet, det gränsar till rätt hård mobbing. Sen att hon säkert har betett sig som en class a douchebag är ju inte coolt alls och hon verkar vara en speciell och lite besvärlig person. Men jag gillar inte att individualisera kvinnor på just det här sättet och utsätta dem för personliga häxjakter. Jag vet inte, Xenia är en douchebag och kapitalist ut i fingertopparna och blir hatad av stora delar av vårt community, samtidigt är det lite stört att det där blogginlägget har kartlagt henne sådär. Sen så finns det män som är oceaner värre än hon men som knappast utsätts för samma scrutiny.

 5. Ja! Klippte mig också för ett tag sen. Saknade mitt gamla hår lite innan idag faktiskt när jag kollade på gamla bilder men jag vet ju liksom att det inte var fint, bara slitet.
  Men eftersom jag hatar att styla ser jag iof nu ibland istället ut som svamp, troll eller en blanding av Gustav Wasa och någon ur Hanson-brothers, sen att mitt ansikte utan smink liknar en åtta årig pojke hjälper väl kanske inte heller. Men, nöjd ändå! Det är bara att platta och locka lite så vips är det en ball frisyr och jag är Elly och inte Taylor Wasa, även om det är soft ibland.

  • Hahaha Gustav Vasa hahahahah, dör! Men asså ja, det känns paradoxalt nog som att det finns mer variation med en kort frisyr? Inte för att jag är särskilt kreativ med hår, barret är verkligen min svaga punkt. Men ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.