Den där gången jag nästan började grina av ögonskugga

En kväll sa min kärlekssyster Anisa: ”Jag har en liten present till dig”. Fick ett inslaget paket som såg ut som en bok. ”Aha! Serier!” tänkte jag. Kan behöva lol:a lite faktiskt. Men det var ingen bok. Det var en palett ögonskuggor från BH Cosmetics.

DSC_0104
Galaxy Chic! Right up my alley inser jag ju. ”Dis gon b goood”, tänker jag och öppnar locket…

DSC_0110
… asså får gåshud as I type? Har ni nånsin sett en finare palett? ÖGONSKUGGORNA SER UT SOM FUCKING PLANETER. Kolla namnen! Färgerna! Ah! De kan användas som de är eller med fuktig pensel för extra oomph i pigmenten, utan att det bildas ett hårt skal av kalk ovanpå ögonskuggorna sen. Asså en person som ger mig denna i gåva VET VEM JAG ÄR.

*tar ett varv runt kvarteret*

hell yes

7 Kommentarer

 1. Hjäääääälp vad fina! Helt befogat att gråta. :hearteyes:

 2. åhh vilken göttig present!

 3. Vill se swatches och MINST EN look med dessa!!

  • Ja asså jag är ju ingen swatch- eller makeuplook-tjej… har en hög tröskel till sånt… men kanske…………… hehe *rodnar*

 4. OOOOH my gawd! <3 x 2

 5. YUM vilka fina ögonskuggor! Du som är pro på smink, jag har länge haft en vision om en ögon-make up med blå ögonskugga men tycker det är svårt att få den att kännas ”up to date” och inte typ som en dålig kopia av en Barbie. Skulle inte du kunna göra ett inlägg när du gör en make med den? Inklusive vilka penslar du använder eftersom det är en avdelning jag har NOLL KOLL på.

  Tänk dig denna look:

  http://i.huffpost.com/gen/939209/thumbs/h-NICOLE-RICHIE-GOLDEN-GLOBES-2013-640×640.jpg?7

  :hearteyes: :hearteyes: :hearteyes: :hearteyes:

  PUSS o HEJ!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.