Vi har fan så jävla bra parfymförvaring

DSC_0049
Jag och min kille delar en folie à deux när det kommer till parfym och en av mina favoritsysslor är att skrota runt i parfymdiskar med honom och dofta sniffa lukta. Tillsammans har vi typ 30 parfymer som vi samlat på oss under årens lopp, den äldsta i samlingen är en födelsedagspresent från min pappa när jag fyllde typ 14 (Hugo Boss Deep Red LOL) och den nyaste är Erics Serge Lutens Arabie som han köpte online för nån vecka sen.

Efter att länge ha förvarat parfym i badrummet lärde vi oss att det förkortar hållbarheten att ha dyra droppar i utrymmen där temperaturen växlar mycket, så vi flyttade alltihop till sovrummet, på en hylla som inte får så mycket solljus. Åren går och dammet samlas… en vill ju slippa damm, men samtidigt känns det så dumt att dölja alla vackra flaskor bakom nån gammal dörr? För några veckor sen kuskade vi därför iväg till IKEA och köpte väggvitrinskåpet Galant – asså helt perfekt! Det hör egentligen till kontorssortimentet vad jag förstår och därför är det kanske inte naturligt att leta där. Men fan vad glad jag är att vi hittade det här skåpet, känns det inte så himla spot on? Vi köpte till integrerad belysning, såklart är det LED-lampor som inte alstrar någon värme och därför inte skadar parfymen. *mallig*

DSC_0053
Olika goa grejer, bl.a: Acqua di Parma Mandorlo di Sicilia, Annick Goutal Myrrhe Ardente, Serge Lutens Borneo 1874, Serge Lutens Arabie, Serge Lutens Chergui, Boss Velvet Amber, Thierry Mugler A*Men.

DSC_0062
Andra goa grejer, t.ex: Lady Gaga Fame (ja seriöst, den är asgo; honung, saffran, aprikos, jasmin!), L’Occitane Ambre, Diptyque L’Ombre Dans L’Eau, Comme des Garçons Holygrace, Acqua di Parma Mandorlo di Sicilia (LOL ja igen! Fick denna av min kompis Sara som inte hade feeling för sin flaska), Dior Diorissimo, Roberto Cavalli Acqua, Thierry Mugler Innocent, Robert Piguet Baghari.

Jag myser till varje gång jag tänder belysningen i skåpet. Asså fifan, bästa tusingen ever spent i detta hushåll tror jag. Eskil är akut ointresserad, hans enda intresse är att sova ofc.

DSC_0044

4 Kommentarer

  1. Åh woooooow, ögonen går ju i kors!

  2. ALLTSÅ MYSER RAKT UT! <3

  3. asså JÄVLAR va snyggt!

  4. Tackar tackar *rätt så nöjd*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.