RECENSION: Tom Ford Nail Lacquer – aka. OOOOPS

Tom Ford Nail Lacquer
Jag hade vahettere… köpstopp på nagellack… men sen råkade jag gå förbi Tom Ford-disken på Åhléns… och jag som skulle hålla mig tills NK får in hela sortimentet… råkade köpa Bordeaux Lust och Toasted Sugar. Kostade mig 570 kr totalt. *ler idiot* Aja jag har fan jobbat heltid hela sommaren, på något sätt måste det väl märkas utöver min vampyrbleka hud?

Här ser ni lacken med ett lager:

DSC_0945

Och med två lager:

DSC_0947

Det är ju rätt bra pigmentering på dem och en kan ju stanna vid ett lager. Formulan jämnar ut sig själv och blir inte strimmig. Färgerna är så jävla sexiga, helt perfekta är de. Det finns två nackdelar: priset och borsten. För 285 kr per lack vill jag ha perfektion all the way, det räcker inte att flaskan är vacker och formulan är bra. Borsten är tunn och stubbig, inte rundskuren. Det är svårt att få till ett perfekt resultat, även för mig som ändå har vanan inne liksom. De enda som hittills erbjuder den sortens borste som jag gillar är YSL och Essie. Är Tom Ford-lacken ett dåligt köp för det? Haha nää. De är helt ljuvliga. Men kanske mest om du är heltidsavlönad eller född rik.

DSC_0957

3 Kommentarer

  1. Hej! Apropå det här med nagellacksborstar och att ha vanan inne att måla och få till det snyggt, har du några pro tips på hur man ska nå det där perfekta resultatet rent appliceringsmässigt? Bortsett från att öva öva öva öva då. Tycker det är svårast att få det bra nere vid nagelbanden, hur långt ner man ska måla liksom, hatar när det rinner ner över nagelbandet och sabbar allt *känner pulsen öka*. På dina bilder ser det ju så proffsigt ut!

  2. Jag har länge tänkt fråga ungefär samma sak som Frances, men mitt största problem är att få till nagellacket snygg längst ut på nageln. Eller, vem försöker jag lura, har problem med hela nageln. Kan du inte ha en liten kurs här på bloggy? Tack på förhand!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.