Shima förvandlas

Den briljanta skådespelerskan Shima Niavarani (som vi mycket riktigt döpt vår kära lilla katt efter) har lagt upp en video där hon med smink, hår och kostym förvandlar sig själv till Prosperine Garnett i Stadsteaterns uppsättning av George Bernard Shaws Candida. Den här förvandlingen har hon genomgått innan varenda en av de 74 föreställningarna sen januari och nu är det slut. Sörjer att jag inte hann se pjäsen.

Men här har vi det lilla. Titta och njut.

2 Kommentarer

 1. Hej!
  Det är så att jag behöver tips på en ansiktskräm. Antar att jag har blandad hy, torra partier som kommer att bli mkt torra nu till kylan samt lite fetare områden. Bor i Frankrike, så idall du har något tips om vad jag kan hitta här på apotek så vore det gött, men jag tar vilket tips som helst
  Suuperbra blogg, blir alltid så glad när jag ser att du har publicerat något nytt
  moa

 2. Hej!
  Jag behöver tips på en ansiktskräm, har ingen i nuläget. Antar att jag har blandad hy, vissa torra partier samt vissa flottigare. Bor i Paris, så om du har något tips på vad jag kan hitta här vore det gött, men tar alla tips jag kan få 🙂
  Suuperbraa blogg, blir alltid glad när jag ser att du har publicerat nytt
  Moa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.