Shu Uemura gör makeup-samarbete med Karl Lagerfeld…s katt

shupette
Alltså lika mycket som jag önskar att detta vore ett skämt så är jag lite road av att det inte verkar vara det. Karl Lagerfelds katt Choupette är ”det första djuret som ska fronta en skönhetskollektion”, heter det. Samarbetets namn är Shupette och verkar bestå av Shu Uemuras jul- och vinterkollektion för 2014.

No shade alltså, Karl, jag dömer ingen angående deras sjukliga kärlek till sina katter. Heck, jag känner till och med en person som på allvar föreslog en födelsedagsfest när hens katt fyllde 10 år häromsistens… (may or may not have been jag själv, may or may not have been någon helt annan). Jag tycker bara att västvärlden är så knäpp ibland?

Men jaja. Hur fin är förresten denna skiss? Jag vill ha den på väggen. Karl har ritat den med det han vanligtvis använder till sina modeskisser; smink från Shu Uemura.

*cirkeln är sluten*

*spinner*

shupette (1)
Och Choupette som bara ville knapra på råttkranier och bajsa i rabatterna? Livet e hårt.

Trevlig helg mina häxer. Puss!

En kommentar

  1. Asså nee ritar han med smink?! Don’t know why men det kändes helt i sin ordning att ha en katt som frontar en skönhetskollektion men att skissa med smink NEJ NU

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.