Dödförklarar sommaren

Såhär har det sett ut på vår balkong den här sommaren. Den här sommaren som jag jobbade bort.

DSC_0795
Rosenskära. SÅ lättskött och SÅ fin.

DSC_0773
Svartöga och klematis. Älskar svartöga för att den så lätt översållas av fina blommor, men en får passa sig med den så att den inte torkar ut, den blir lätt hängig. Har lyckats rädda den ett flertal ggr från total vattenbrist dock, kanske filmar den lite bara, och verkar mer illa däran än den egentligen är…

LOL NEJ
DSC_0759
Hallå lr.

DSC_0749
Det rosa fluffet till vänster är min nya favorit: hängverbena. Så jävla lättskött, den tolererade typ allt? Den kommer definitivt bli ett återkommande inslag i balkonglådor framöver. Och den blommade om och om igen. Nedanför syns små mini-cyklamen. Så pass tjuriga, orkar inte ens.

Jaja. Nu är det över.

Hejdå.

2 Kommentarer

  1. mm så härligt! er balkong ser så luftig och stor ut, najs att kunna få plats med mycket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.