RECENSION: Skin Plan Sebo Control Serum

Tillbaka i sadeln! Jag bestämde mig nån gång för länge sen för att denna blogg ska vara mitt andningshål utanför den politiska verkligheten, och därför skriver jag skitmycket om hudvård och väldigt lite om politik. Så är det nuförtiden, kanske ändras det eller kanske förblir det såhär. Jag tänker iallafall fortsätta bortse i att världen är skit och fortsätta lalla runt bland sminkdiskar och webbshoppar. För jag fuckin älskar det. Här kommer en ny recension:

skin plan sebo control serum
Flottdrottningen behöver återta kontrollen över sitt fejs! Hon tänker att NEJ NU JÄVLAR ska jag go all out på ett fluffigt serum. Efter min sedvanliga research faller lotten på Sebo Control Serum från svenska Skin Plan. Den innehåller till att börja med 1% salicylsyra och även hyaluronsyra och aloe vera. Den ska dämpa talgproduktion och verka antiseptisk, så jag antar att syftet är att dels matta ner och dels motverka finnar. Den verkar mild och go, men det första en inser är att förpackningen är för jävla opraktisk då det med varje liten pump kommer ut ungefär tre gånger så mycket produkt som behövs till ett människoansikte.

Produkten i sig är en lätt grönaktig gelé som blir lite klibbig efter applicering men det är inget som är varaktigt. Jag har använt upp hela förpackningen och kan inte se någon skillnad, varken till det sämre eller bättre. För er med toppenhy kanske det fungerar att lägga 349 kr på att upprätthålla status quo, men jag vill fan ha resultat. Sorry. Ville gilla denna, men den gav mig ingen anledning.

Jakten på ett bra serum fortsätter.

Köpt på Eleven.se för 349 kr.

4 Kommentarer

  1. Dina recensioner, så spot on! Använder också hudvård, nagellack och smink för att fly verkligen- den politiska och den egna (pmds-helvete). <3 :hearteyes:

  2. Jag bara sörplar i mig dina inlägg som feelgoodbloggare sörplar te!

  3. Alltså. Jag tycker inte någon produkt (kräm, rengöring, puder, primer, foundation o.s.v.) som jag applicerar på huden funkar mot oljighet. Det enda som funkat är att käka vitamin B5. Alla puder jag har testat är bara bra de första dagarna, sen är det som att huden vänjer sig och ändå oljar till sig. Kanske får växla, ha olika puder varje dag. Hmm…

  4. Hej Annahita! Letar efter serum över hela internet och vet liksom inte riktigt var jag ska börja.. Har liknande hud som din, och undrar därför om du har någon rekommendation, vad använder du? Har börjat använda Paulas Choice BHA-exfolieringsgel, och även Mario Badescu-spfen du tipsat om! Är mycket nöjd med dessa och blir alltid så himla glad när du har bloggat <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.