Myt om porer:

pores
Myt illusterad av Sydney Hass.

Jag snubblade över en göttig slideshow om mythbusting i skönhetsvärlden (älskar slideshows! älskar mythbusting! i skönhetsvärlden!), och fastnade specifikt för bilden som handlade om porer – där konstaterar t.ex. Mario Badescus ”head aesthetician” (vilket fruktansvärt ord att stava) att porernas storlek till största del avgörs av gener, samt att de inte går att öppna och stänga. Tack!

Så kom ihåg att hytta med pekfingret varje gång någon produkt påstår sig kunna stänga eller minimera porer!

En kommentar

  1. Hej världens bästa whinar! Jag är i behov av lite guidning i sminkdjungeln. Jag har fet, aknebenägen hy, samtidigt som den kan bli väldigt torr. _Hur_ hittar man egentligen rätt foundation för sin hudton? Funkar det att testa på handen? Jag har t.ex ett tydligt ärr från en finne, är det concealer man ska ha på det? Hur gör man för att det inte ska synas så tydligt att man har massa smink i ansiktet, alltså jag menar knäppa texturer så där så man ser att det är ett lager ovanpå huden. Hur gör man för att det ska se hyfsat naturligt ut?? Och har du ett tips på en eyeliner i budgetpris som sitter som berget? Mitt smink har en tendens att kladda sig.
    Mvh en sminknoob

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.