RECENSION: L’Oréal Brow Artist Plumper *sw00n*

loreal brow artist plumper

Hej hallå lilla stjärna?!?!?!

Hur ofta råkar en impulsköpa något som visar sig vara skitbra? Jag var med min gurl Anisa och skrotade på Åhléns i ångestdämpande syfte en vibrerande sommarkväll häromsistens. Ni vet när tröttheten är bedövande, ångesten slår in som heta vågor över ögonlocken och någonting inne i ens kärna bara känns helt _FEL_. Då kan det ibland hjälpa, tycker jag, att gå runt inne bland parfymer och smink och känna att en annan värld är möjlig. Jag ville ”bara köpa något” (ja, jag vet), och vandrade som ett konsumtionsspöke mellan hyllorna tills orden ”Brow plumper” fångade min uppmärksamhet.

Brow plumper. Vilket underbart namn. Ryser av välbehag.

Det handlar om L’Oréal Brow Artist Plumper, en färgad bryngelé med fibrer i, som ger fylligare och buskigare bryn – helt perfekt för en person med kroniskt glesa ögonbryn since birth men som tröttnat på den ditmålade looken. Färgen jag köpte heter ”Medium/Dark” och är precis sådär askig och svalt brun som jag gillar – får krupp av alla ögonbrynsprodukter där ute som innehåller röda pigment som ger ett varmbrunt intryck, fan vad illa det ser ut på mig. Brow plumper håller bryna på plats (inte så jättestort problem för mig egentligen) och om en får in snitsen är det enkelt att få till riktigt grymma bryn. Den lilla borsten underlättar.

Jag hittar inte så mycket info om denna produkt, och knappast några swatches, vilket är konstigt med tanke på att det är en L’Oréal-produkt. Jag bjuppar därför på en enkel swatch med rödsprängda morgon-ögon. Det är en dålig swatch, men detta är ingen swatch-blogg så ni får fan nöja er, haha.

Kostar t.ex. 99 kr på Eleven.

4 Kommentarer

  1. Älskar din bloggggg 😀

  2. Finns denna i ljusare askbrun?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.