LOL HEJ

flottfest
Flott flott.

God afton snäckbönor.

Ja jag skrev ju förut att jag hade skrivinspo, bad om en massa idéer som ni så generöst också bidrog med. Sen blev jag tyst! Åh det här med att ha en blogg är ett sånt ansvar!

Men – jag har jobbat som ett svin samt håller på att ta körkort (klarade uppkörningen i onsdags! PÅ FÖRSTA FÖRSÖKET JAPP JAPP) och sen tar livet tid. Det är mest livet som tar tid.

Så förlåt! Vill ej att det ska verka som att jag gett upp bloggy, det har jag inte! Men när min vardag återgår till pluggmode kommer jag tillbaks. Vill att ni ska förstå att ni gör mig så glad som skriver kommentarer och fortfarande kommer hit fast jag uppdaterar så sällan. Tack.

Eder alltid trogna flottefejs.

PS. Du som önskade en text om fräscht low maintenance-smink, typ som looken Carrie hade i SATC ”speciellt under Aidan-perioden”?? Ditt geni. Har filat på ett inlägg länge nu. Det kommer.
PPS. Asså blir så pirrig av tjejkärlek när jag läser era kommentarer! Även ni andra som skrivit och önskat inlägg – det är min målsättning att behaga varenda en av er!
PPPS. Vad är en snäckböna? Det här är en snäckböna:

vigna caracalla

Vigna caracalla. Har ni SETT nåt sjukare/finare?

10 Kommentarer

 1. Blir så glaaaaaa när du bloggar!!! Och ja, snäckbönan var urfin! <3

 2. woho grattis till körkortet! snäckböna kan du vara själv 🙂

 3. eller hade du teoriprovet kvar kanske? lycka till med det isåfall!

 4. du, kollar in hela tiden här i pepp på satc under aidanperioden inlägget! har flyttat, börjat ny skola, och känner, DET borde så va min look! du verkar ju också haj på blommor! min nya lägenhet känns kall och tom, tänkte att om det är lite levande plantor här så känns det inte så ensamt. är också svinpank. har du tips på billiga blommor och planter (plantor? hur säger man?!) som är vackra och livfulla?

  • Det bästa tipset jag har ang. växter är: KÖP STICKLINGAR PÅ TRADERA. Det är pissbilligt, du kan köpa massa olika och plantera själv. Självklart är de väldigt små i början, kanske en enda liten kvist eller så, men den som inte har pengar måste ha tålamod! En annan fördel med sticklingar online är att du kan hitta roliga rariteter som inte är tillgängligt i fackhandeln. Jag skulle säga att majoriteten av mina egna krukväxter här hemma har sitt ursprung i sticklingar jag planterat.

   Ett annat tips är plymsparris:

   Lättskött och står ut med relativt skuggiga miljöer. Tror att det går att få en lagom stor planta för runt 100-lappen. Men är du ”svinpank”, som du uttrycker det, vill jag ändå pusha lite extra för sticklingsshopping på Tradera. <3

   Hoppas du gillade Carrie face-inlägget! Puss!

 5. UNDERBART!! Längtar efter mitt nya fräscha fejs! Och vad kul att det var fler som var pepp på det!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.