Solidaritetssmink

chloe
Såhär mitt i ramadan och i upptakten mot eid al fitr måste jag bara tipsa om mitt senaste Youtube-fynd: behold, australiensiskan Chloe Morello. Hon är en all around megabegåvad guru som lyckas med konststycket att bidra med något nytt till den oändliga oceanen av likadana sminktutorials på Youtube. Also, en smälter i hjärtat och knäna av hennes jävla charm. Fina Chloe.

Förra året noterade hon att många av hennes prenumeranter är muslimer, så hon bestämde sig för att göra en tutorialserie med eid-tema. I slutet på ett av klippen förklarar hon att det är viktigt för henne att kvinnor håller ihop, oavsett bakgrund och tro. Tänk om Youtube-communityt var lika omfamnande och kärleksfullt som Chloe Morello. <3

Serien består av fyra tutorials, här är hela playlisten:

PS. En aussie girl som har massa Make Up Store-smink???

2 Kommentarer

  1. älskar Chloe! finns även ett klipp där hon säger typ ”om man vill göra sig lite extra fin för sin pojk- eller flickvän”. Onormativt! <3

  2. Gillar också Chloe! Hon är ”ambassadör” för Make Up Store i Australien, har jag för mig. Hon, Lauren Curtis och Shaaanxo använder ofta MUS-produkter, lustigt nog oftare än svenska ”youtube:are” och bloggare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.