Trikolor

tricolor
Ladies and jellyspoons!

Jag jobbar och gnetar på i det allmännas tjänst, men har lust att skriva. Vad vill ni läsa om här? Smänk? Naglar? Manshat? Bilar? Trädgårdsarbete? Dödens obevekliga annalkande? Write me. Puss.

8 Kommentarer

 1. Smink, krämer, hudvård! Och gärna trädgårdsarbete också, hehe.

 2. Skulle bli jätteglad om jag fick läsa om hudvård. Och manshat. Det behöver dock inte nödvändigtvis vara i samma inlägg. Tack för mig, och keep it up. Du är en fantastisk person.

 3. hudvård! och typ skönhet ur ett mer teoretiskt perspektiv. typ hur du tänker på skönhet i ditt nya jobb. tycker du skriver bra om skönhet överlag, både tipsigt och initierat men också problematiserande. krukväxter!

 4. och typ fler foton, du fotar fint :))

 5. jag vill också läsa om hudvård! och om din utbildning om du pallar?! är helt lost själv och ena dan ba, jag ska bli juriist!!! och nästa ba nä fuck that inget blir nånsin bättre kan lika gärna fortsätta jobba på bar vara konstant salongs och spana snygga killar o snygga tjejer och fucka ur. och sen nästa: men världen?! och jag skulle också vilja läsa om manshat. du har ju kille (man) hänger med killar (män) och så. du hatar ju inte dom. (obs inget illa menat, menar mer, vad är hat? när hatar man? är teoretiskt hat som inte omsätts i praktiken hat? eller retoriskt?) ok känner att jag lämnat värsta prettokommentaren, men älskar din blogg, du är så jävla bra och som ett litet plus har min hy blivit femtitusen gånger bättre sen jag började läsa här. puss :*

 6. har just kommit in på juristlinjen vilket känns fett kul, men jag är nervös för två saker! det första är att det ska vara alldeles för mycket plugg = inget liv och ingen tid för att hälsa på min pojkvän som inte bor i sverige. vet ju att man måste plugga mycket, så klart, men vill hinna annat också. det andra är att alla tjejer har pärlörhängen och fake-mulberrys och att jag inte kommer att passa in alls, och att alla betygshetsar och armbågas. hur tänker du? någon sanning i det? puss

 7. Hej! Har tänkt på en grej… Kanske lite svårt att fixa bara sådär men here we go: jag är sjukt ointresserad av hudvård och smink. Brukar pilla mycket med mitt hår pga fizz men det är mest nödvändigt ont. Dock! Skulle njuta så av att lukta nyduschat och se pigg o fräsch ut. En orsak till att jag sällan sminkar mig är att jag inte pallar tvätta bort det. Men jag tänker om sminket var så excellent att det kändes motiverat att lägga tid på (både vid på och av tagning då) skulle jag väl ändå göra det? Skulle gärna ha sån här lyster tex. Jag kan liksom inte sminka mig annat än platt. Huden känns så livlös typ? Alltså vi snackar en väldigt naturlig look. Carrie har ofta den här looken i SATC, speciellt under Aidan perioden *tjej*. Och ja det där med doften… Asfalt och fuktig grotta, finns det som parfym?
  För att sammanfatta: känner mig ofta ofräsch trots nyduschad och uppklädd – vill se (och lukta?)fräsch ut – tips?
  Ps. Sjukt bra tips det där med faktureringen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.