Säljförbud på Depend gellack

image

This just in: Läkemedelsverket har fått in så pass många anmälningar om hudskador efter att konsumenter använt Depends gellack att de myndigheten nu bestämt införa ett sälj- och distributionsförbud på lacken.

Gött att nån tar detta på allvar, men såklart är det synd att så många har fått helt vidriga besvär. Jag har varit inne på bloggar och läst och, ja, det verkar inte vara your average kontaktallergi… Känns som att det har varit en ren tidsfråga i detta fall, det har snackats en del om hur illa det kan gå med de här lacken.

Nu är frågan; vad ska man göra med sin stash nu? Skicka till Depend så att de ombesörjer ”the disposal”? Eller? Pengarna tillbaka är en förutsättning, tänker jag. Ouch, detta kommer svida för dem (badam-tsch!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.