Hejdå IsaDora

image

Som vissa redan noterat så har Sydsvenskan publicerat en artikel om den ruttna arbetsmiljön som råder hos Invima, bolaget bakom IsaDora. De har sagt upp en stor del av sin personal för att istället ta in bemanningsanställda, har något slags förbud mot att prata under arbetstid (???) samt att kritisera arbetsgivaren utåt. En arbetsledare hotar sina anställda med våld?? Personalchefen rycker på axlarna. Samtidigt har ägarna, makarna Vigstrand och Berndtsson, plockat ut hundratals miljoner ur bolaget. Tänkte att ni ville veta det.

Jag följer min kära Felines exempel och bojkottar skitföretaget Isadora, gör det ni med.

isadora kirseberg

2 Kommentarer

  1. Jag bojkottar också, även om det svider pga har många favoriter bland IsaDoras produkter. Däremot slutar det svida ganska snabbt när jag tänker på vilka prakt-as som verkar jobba i företaget, s’atte.

    • Ja, word! Vandrar bara rakt förbi Isadora-disken nu. Jag tappar lusten och kärleken till skönhetsuniversum när sånt här händer. Hatar att vara konsument. Hatar marknaden. ÄR TRÖTT.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.