The Beyoncélogues + office appropriate make up

Skådespelerskan Nina Millin framför Beyoncés låttexter som dramatiserad monolog. Det är briljant – hon ger texten en helt annan skepnad, det mjuka försvinner och fram träder en kompromisslös, hårt tyglad ilska.

Åh, Beyoncé. Hon är Någon för alla.

Imorgon börjar jag förresten på mitt nya jobb, så jag har tillbringat hela förmiddan med att googla på ”office appropriate make up”, MYSER åt denna nya värld. Har ni några tips??? Jag ska jobba med något allvarligt och viktigt och det är a och o att jag framstår som en klok och pålitlig person som absolut inte har glittriga hjärtan fastklistrade på mobilen.

Glad söndag!

3 Kommentarer

  1. Denna har du säkert sett förr, men Lisa är Lisa 😉
    https://www.youtube.com/watch?v=tRbBIi8rBH8&list=PLD420E9A330F4EC18

    Lycka till på nya jobbet!!!!

  2. Hej!
    Nu har jag suttit här på självaste midsommardagen och browsat bland dina gamla blogginlägg, härlig läsning! Fastnade för inläggen om OCM-metoden och blev lite nyfiken på hur du förhåller dig till den idag?

    • Hey gyal! Ah, de gamla OCM-inläggen. Jag älskar fortfarande OCM och använder det då och då som en djuprengöringsmetod, men jag tycker att det är lite rörigt just nu så jag föredrar traditionell hudvård i nuläget. Men jag rekommenderar ALLA som har hud i ansiktet att prova OCM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.