Chuck Suedeberry

suedeberry
Well well well… kolla vad denna råtta rotade fram ur gömmorna… Limecrime Velvetines i färgen Suedeberry. Det är en högigmenterad läppprodukt, som kanske kan kallas för ett flytande läppstift med lång hållbarhet. Jag köpte hem den förra våren tillsammans med den djupröda Red velvet, och den sistnämnda är riktigt välanvänd. Men eftersom att alla läpprodukter som inte är klarröda/djupröda är utanför min comfort zone har jag bara använt Suedeberry en enda gång. Och den är fanimej inte lättburen. Dess pigment är så himla svårbestämbart korallrosaröda, med en lyster jag snarast skulle kalla för ”svag neon” – pigmentet är liksom otroligt knalligt på ett självlysande sätt, samtidigt som det ser ut som en helt vanlig korall? Men med lite mer rosa i? Självklart totalt omöjligt att fotografera. Limecrimes egna bilder kommer rätt nära verkligheten, men det måste verkligen påpekas att läpparna absolut inte kommer se sådär mjukt juicy ut som på bilden nedan – tvärtom så skrumpnar de ihop lite (?) och linjer framhävs väldigt tydligt. Det kan en se på min selfie, tydliga torra linjer rakt över läpparna.
suedeberry-new-1Tidigare tänkte jag att jag aldrig kommer kunna bära Suedeberry för att jag upplevde att den krockar med min hudton. Vilket ska sägas är första gången jag känt så angående en kosmetikprodukt – jag brukar liksom annars bara tuta och köra och högaktningsfullt skita i vad som passar med vad. Med Suedeberry stod jag läääänge framför spegeln och tänkte bara ”Vaaaaa…?”, tills jag häromdagen kom på tricket: BRONZER. Det ser totalt fabulous ut med Suedeberry till solpuder och du kommer direkt se att det formligen väller ut sommarkänslor ur ditt anzikt. Se bara till att du preppar läpparna ordentligt; skrubba bort fnas och smörj in rikligt med ett fett men matt läppbalsam (något baserat på sheasmör ger inte lika mkt glans), låt sjunka in och applicera sen Suedeberry mycket noggrant. Har du minsta lilla antydan till torrhet är det bättre att låta denna ligga och ta nåt gloss istället. Men är du mjuk som nåt mjukt och len som nåt ofnasigt, samt daskar på lite bronzer om din hudton liknar min, så kommer du se ut som en sommardröm i Suedeberry.

6 Kommentarer

 1. Det ser ju skitsnyggt ut! <3

  Kan dock tänka mig hur färgen är IRL. Har ett läppstift från Urban Decay (färgen Bang!) som har en sådan där overklig rödorange färg som riktigt lyser. Snyggt visserligen, men svårt att känna sig helt bekväm i. Lite "Ross med blekta tänder"-känsla över det hela.

 2. Heej!

  Skitsnyggt ser det ut på bilden som flera redan påpekat 🙂
  Jag älskar verkligen din blogg och kombinationen av ämnen. Dina politiska texter går rakt in i hjärtat och inläggen om Taimas är fantastiskt fina.

  Jag tänkte kolla om du – BARA om du har lust och tid – skulle vilja ge några snabba tips till en totat smink-okunnig person. Jag behöver ny mascara och tänkte då passa på att uppgradera min sunkiga sminkväska när jag ändå håller på.

  Här är lite info som kan funka som grund till tipsen:
  Jag sminkar mig litegrann varje dag med mascara, rouge, concealer på påsarna under ögonen och lite kajal i underkanten av ögat. Har typ samma sminkning både till vardag och fest (tyvärr), ibland kan jag spexa till det lite grann med halvflytande eyeliner på övre ögonlocket (sån där kombo mellan penna och flytande) och rött läppstift. Någon gång puder men det sker ytterst sällan.

  Jag har ljus hy, blågrå ögon, lite fräknar på sommaren. Problemfri hy, ibland lite torr (mest på vintern).

  Det jag använder idag:
  Mascara – Maybelline Great Lash (den där rosa/gröna …) ”Very Black”
  Kajal – IsaDora Perfect Contour ”Soft Black”
  Rouge – Maybelline Expertwear ”62 Rosewood”
  Eyeliner – bortnött men tror det är H&M:s egna eller IsaDora
  Concealer – Makeup Store Cover All Mix
  Puder – MaxFactor Creme Puff ”05 Translucent”

  Där har du lite vad jag rör mig i för prisklass och vilka nyanser jag kör med.

  Som sagt, om du vill tipsa mig lite lite grann så skulle jag bli asglad!

  Kram

  • Fina fina du! Tack för din kommentar, blir pepp av att sätta tänderna i den. Jag ska fnula lite och kommer med svar i ett eget inlägg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.