Njuter till

njuter till
Ljuvliga dag! Denna subba sitter nu på balkongen bland blommer och bin och lyssnar på fågelkvitter och grannen på balkongen ovanför som spelar på sitt falska lilla munspel. Har älskat livet de senaste 30 minuterna, gick riktigt bra på körskolan imorse också. Avgudar min lärare Maria, så pass hård metalbrud. Nåja! Imorgon ska jag skriva lite om produkten på mina läppar: Limecrime Velvetines Suedeberry!

Xoxo,
eder trogna.

3 Kommentarer

  1. Hallå hallå, här kommer en nagelfråga!
    What to do med naglar som bara går sönder och skivar sig hela tiden? Kan aldrig få dem att växa till önskvärd längd (dvs sticka upp över fingertoppen). Jag använder Scratch Nail Food regelbundet, men det (trots vad personen i affären tutade i mig) hjälper endast nagelbanden. Bör en köpa nån sån ”nagelstärkare” eller vad det heter? Ändra kost och hålla på som de alltid förordar i typ tidningar känns som en lång, dyr och mödosam väg, finns det nån quickfix?

    /Trogen bloggläsare

  2. Vill jättegärna ha tips på nån bra kvinnlig körskollärare i Sthlm (på bra körskola som icke lurar en på pengar.) :)))
    Å nu namedroppade du en ? (Nästan!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.