GENIUS HOUSING

Christian Schallert D Casa Brazil Churreria Photography 4

HUUUUUUUUUR GENIAAAAAL är denna lägenhet? Den är inredd på 24 kvm i ett gammalt duvslag i centrala Barcelona och har allt en kan tänka sig. Dusch, toalett, terass, diskmaskin, tvättmaskin, dubbelsäng, matbord, garderob, kök, ALLT! Fy fan så genialt. Jag får visserligen lite klaustrofobi men jösses så smart design ändå. Lägenhetsinnehavaren, fotografen Christian Schallert, verkar trivas. Är helt till mig!!

Christian Schallert D Casa Brazil Churreria Photography 2

christian-schallert2.jpg.492x0_q85_crop-smart

PS. En annan ska ju börja övningsköra på riktigt dårå… Om några veckor tar jag min första lektion. Känner doften av frihet redan nu! Det känns ljuvligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.