Gudfruktiga naglar för en ekonomiskt välsignad Chanel-kvinna

SNA

Varde hälsade, alla och envar! *skjuter salut med en kanon*

Dessa feta naglar gjorde jag på bästa Angelica förra veckan. Vi hängde i mitt kök, drack Törley och pratade om döden, klassångest och nagelprodukter. Det var en semester från skitlivet som heter duga! Vår samlade inspiration för denna manikyr bestod av 80-tals-Madonna, en cool rysk kvinna som tror på Gud och är fett rik, samt Chanel. Jag tycker att vi lyckades rätt bra!

Jag använde mandelformade lösnaglar, ett svart gellack från Depend som heter ”Black as night” (typ det svartaste lacket jag vet?) och pärlor, iriserande strasstenar i akryl samt små guldfärgade metalldekorationer i form av pilgrimsmusslor (MY FAVORITE <3 älskar den formen så orimligt mycket?), franska liljor och kors. Och Chanel-emblemet såklart. Jag limmade på dekorationerna med GS Hypo Cement och limmade på naglarna med Depends nagellim, sitter som berget!

Inspo: rika haggor som har d gott tillsammans utan män.

chanel

2 Kommentarer

  1. Såååå snyggt!!!!
    Gillar också musslorna; var har du köpt dem? Ebay? Har du någon bra försäljare på ebay därifrån du handlar bra nagelprylar ifrån? 😉

    • Taaaack för dina fina ord! Jag har egentligen inget konkret tips på en säljare, utan jag skriver bara in en sökfras som känns bra (t.ex. ”gold metal sea shell nail art” för pilgrimsmusslorna), sen klickar jag i rutan för fri frakt och ser till att köpa från en top rated seller! Har köpt från så många olika och har blivit nöjd 9 av 10 ggr. Den enda gången jag kände att jag hade slösat pengar var en gång då jag blev skitsur över att jag fick en påse som bara innehöll 10 stenar, men så visade det sig att jag inte hade läst igenom annonsen ordentligt, haha, det stod tydligt i rubriken att det var ”10 pcs”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.