RECENSION: Pixi Glow Tonic

pixiglowtonic

Kolla vad jag upptäckte nyss av en slump: den superfina tonern Pixi Glow Tonic finns tillgänglig att beställa online nu! Jag köpte min i Pixi-butiken på Foubert’s Place i London i december, och vid den tidpunkten fanns denna omtalade toner endast tillgänglig på det sättet. Nu verkar de ha styrt upp en bra produktionskedja och det är alltså möjligt att beställa hem till Sverige. Fraktkostnaden kostar dock nästan lika mycket som tonern i sig, vilket alltid är så ofantligt irriterande… men, eh, om du inte har vägarna förbi London any time soon så är ju detta… det billigare… alternativet… *Captain Obvious* Varför skrev jag ens den meningen?

Jag har använt den morgon och kväll i tre månader och har nu ungefär en fjärdedel kvar. Jag är inte sparsam på något sätt och min gissning är att jag skulle kunna använda mindre produkt men ändå få ut samma effekt. Är RÄTT SÅ NÖJD över att äntligen ha hittat en vettig (inte djurtestad) och lätt exfolierande toner att använda dagligen (innehåller aloe vera, trollhassel och 5% glykolsyra men är alkoholfri och oljefri), i en ordentligt tilltagen förpackningsstorlek (250 ml), till ett schysst pris (ca 170 kr). Pixi verkar ha bytt förpackningsdesign från en ful men praktisk pumpflaska, till en mer traditionell tonerflaska med droppkork, i övrigt är det samma pris för samma mängd produkt.

Sen jag började använda den så har min hy blivit mindre ett offer för ytterligheter av torrhet och flottighet, jag upplever att hyn ”normaliserats” och liksom jämnats ut. Jag får inte stora inflammerade finnar lika ofta, men de är inte helt försvunna heller (nej, sån jävla tur ska man väl inte ha). Jag vill absolut inte framställa denna som en mirakelprodukt by any means, det är bara något så fint och ovanligt en snäll men effektiv grej till ett snällt men effektivt pris, som jag inte skulle avråda någon ifrån att använda.

  • £16 (+ £14.50 i frakt för alla beställningar under £35) på Pixibeauty.co.uk! Totalkostnad är 220 kr enligt dagens växelkurs.
  • Musings of a Muse finns en fin recension av denna göttiga lilla sak, läs vettja!

2 Kommentarer

  1. Hoppas att eleven.se tar in den, för den verkar ju onekligen intressant att testa.

    • Ja! Kanske att man ska maila dem? Annars så är det ju ändå helt okej att beställa från Pixi:s hemsida, de har ju gratis frakt för alla beställningar över £35. Dock att man gärna vill undvika det där ”Hmm, jag måste beställa nåt mer för att komma upp till fraktfritt-gränsen… vad ska jag ta…? Hmm… jamen det här blir bra, en sån klickar jag hem, å vad trevligt med gratis frakt!” och sen så använder man aldrig den produkten. :PppPPpPp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.