Om Rihanna och Ruby Woo och matchande outfits i platinalamé

rihanna_shakira_cant_remember
rihanna_shakira_cant_remember2
Videon till Shakiras ”Can’t remember to forget you” feat. Rihanna kom ut för ett par dagar sen. Alla vi som älskar Riri och följer henne på Instagram vet att hon hajpat detta länge och förväntningarna var höga. Jag tycker att låten är lite töntig, den är definitivt mer Shakira än Rihanna (nåt annat vore iofs konstigt, jättekonstigt), och jag kommer nog inte lyssna sönder den, om en säger. Videon är också så himla trött och oinspirerande och slentriansexistisk, men jag orkar inte lacka ur på det idag. Jag vill prata om läppstiftet!! För det bästa med videon är Rihanna. Och hennes flawless makeup – jag blir så fucking sugen på att köpa alla läppstift i världen när jag ser hennes fejs nuförtiden. Vad är det för läppstift? Ruby Woo eller Riri Woo typ??

rihanna-instagram-photos-e1359734382755
Dat face!! Jag orkar inte. Ingen kan bära upp Ruby Woo som Rihanna.

Aja, Rihannas make up-artist, Lorelei Arellano, lär ju veta. Rumor has it att hon fick jobbet via Instagram, LOL. Arellano jobbade på MAC och la upp sina looks på Insta, som Rihanna tydligen sparade ner på sin dator, och en dag erbjöd henne jobb. Så pass sjukt att jag själv följt henne (@lora_arellano) i något år när jag såg att hon plötsligt lägger upp massa bilder på Rihanna. Sen föll poletten ner. Sweet.

tumblr_ml4e3tjvNJ1rabuneo1_1280
För att återgå till videon till ”Can’t remember to forget you” så MÅSTE detta påpekas; vad fan hände på slutet? Kände ni också att det liksom kröp under huden på er när ni såg Shakira stå och… ??? ”Rocka loss” med en elgitarr… känns lite som när ens avdankade hårdrockarfaster hittar ens ostämda gura i tonårsrummet och ska försöka få poäng hos släktens coola ungdomar… men istället bara cementerar generationsgapet mellan dem… eeeeeeck… Det liksom KRYYYPER under huden av okontrollerbar sekundärskam.

För en annan killer duet mellan två queens av kosmiska mått är ”Do what U want” med Lady Gaga och Christina Aguilera. När de framförde den i finalprogrammet av The Voice 2013 så slår diva-mätaren i topp; alltså detta klipp har allt! Svinblonda peruker, svinlånga naglar, ett skönt cocky sneer på Lady Gaga, matchande dräkter i platinalamé (är det ens ett ord??? Very Bowie hursomhelst!), handhållande och champagnepimplande.

lady gaga christina 2
lady gaga christina

Så jävla haggiga och ljuvliga! Älskart. Påminner mig litegrann om ”Sisters are doin’ it for themselves” med Eurythmics och Aretha Franklin.

3 Kommentarer

  1. lätt riri woo, dock är den slutsålt ÖVERALLT och hennes sista kollektion för MAC kom inte ens till Sverige (typ åhlens osv) MEN har du checkat in hennes viva glam läppstift? det kommer släppas snart och är också ett semimatt rött läppstift med blåa undertoner.

    se typ här: http://stureplan.se/bloggar/linda/2014/01/05/viva-glam-rihanna-frosty-blue-red

    • Asså OM jag har suktat efter hennes Viva Glam??? Så pass glad att det inte är en superlimiterad upplaga utan att den kommer finnas i butik i åtminstone ett halvår!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.