Zoya ”Logan”

Häromveckan klickade jag hem Zoya’s Ornate collection från Eleven. I den finns ”Logan”, en sååå juicy mossgrön foil-aktig med guldskimmer i… mmmmmmmmmmmmmmmmmm… *lyxig mossa*

DSC_0426

DSC_0495
Utan blixt. En miljard små skimmerpartiklar som reflekterar exakt allt. Man kan se min spegelbild i lacket!

DSC_0516
Med blixt. Om Liberace skulle anlägga en trädgård skulle all grönska vara Logan-färgad.

DSC_0418
Hela kollektionen. Den släpptes julen 2012 och jag har suktat efter den sen dess – döm av min förvåning när jag såg att Eleven hade kvar den i sortimentet, och på rea dessutom! De andra lacken är hololacken Aurora och Blaze, det svarta Storm med hologlitter, guld- OCH silverfoilen (eller??? va??) Ziv samt den anskrämliga Electra (med bar glitters, eeeeck). Hatar bar glitters. Not even sorry.

För bättre swatches på hela kollektionen rekommenderar jag Scrangies inlägg.

Also, värt att notera; detta var första gången jag beställde något från Eleven och hade höga förväntningar. Avin låg på hallmattan dagen efter beställning, bra jobbat asså! *klapp klapp*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.