Leppurrd

Okej, jag vet att jag igår riktigt myste åt att mina långa röda lösnaglar var bara röda och inget annat. Men i den fantastiska Facebookgruppen Nails Done (som jag rekommenderar alla nagellacksaficionadas och -aficionados att gå med i) finns ett leopardtema just nu som jag helt enkelt var tvungen att haka på.

leo
Det är en leo och en ombré i ett och den går från rött till knallrosa till lila till marinblått. Med blåglittriga leopardfläckar (anledningen till att jag förklarar vad som använts är att det inte riktigt syns i bilden… eh… ja).

FINT VA!! Jag är supernöjd. Leopardmönster är för övrigt busenkelt att göra. Här hittar ni massa tutorials.

Also, en bonus; Cleo och Kristin Amparo har gjort en låt om systerskap och skönhetsalonger:

4 Kommentarer

  1. Kände bara att jag var tvungen att dela detta: http://www.cleomusic.se/ lyssna på ”gå på salong” den säger ALLT!

  2. Använder du gellack när du gör så fina naglar? Eller har du något tips för hur en ska få det att torka ordentligt? Känns extra svårt när en gör möster osv, det blir så mycket lack.

    <3 <3 <3

    • Just dessa var ju lackade röda från början, med gellack. Jag har dock gjort ombreeffekten och leopardmönstret med vanligt lack! Jag ser bara till att vänta ordentligt mellan lagren och avsluta allt med två lager Seche Vite!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.