Nagellacksförvaring

Jag fick förut en fråga om huruvida man måste förvara nagellack i kylskåpet, och hur man bär sig åt ifall samlingen växer. Så jag tänkte att det är en bra idé att visa hur jag själv förvarar mina flaskor och förklara varför jag valt just detta sätt.

Jag har alla mina lack i en liten hylla i sovrummet, på en vägg som inte får någon direkt sol. Inte i kylskåpet alltså. Har noterat att en del kompisar förvarar lacken där, av gammal vana typ för att deras mammor gjort det. Har aldrig förstått varför. Nagellack härsknar inte, det innehåller inget fett eller så, utan det värsta som kan hända är att det torkar och blir segt, och inte ens då är det kört eftersom att du då droppar i lite nagellacksthinner (OBS OBS! Ej nagellacksremover! Det sabbar lacket totalt!), skakar om vigoröst, hahaha ”vigoröst” vem är jag ens… Aja, lacket blir som nytt igen!

Så det finns ingen poäng med att låta nagellack sno plats av färskvaror som typ, ja, livsmedel! Utan förvara dem upprätt, borta från direkt solljus, och skaffa en bra thinner, så ska du se att de mår så pissebra di små flaskorna!

4 Kommentarer

  1. Jamen tack för svaret!

  2. Menade du: rigoröst?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.