Söndagskorall

bild 5

DSC_0553

Detta pysslade jag ihop på söndagmorgonen innan frukost. Det är enbart då jag har fokus, verkar det som. Jag har varit så pepp på mina små guldfärgade pilgrimsmusslor men har inte vetat vad jag ska göra med dem. Vill inte använda dem i något alltför utpräglat ”marint” för då blir det lätt bara plojigt. Fan vad jag har låg tolerans för plojiga temamanikyrer!!?? Typ som när hela ens Tumblr-flöde fylldes av naglar med Rudolf, julgransbelysning (!) och julgranar in absurdum. Come easter så fylls flödet istället av manikyrer med små kycklingar och påskharar och ägg. Whyyyy?? Aja.

Tänkte förresten sammanställa era fina bloggtips som jag fått under veckan! Fyfan, tack! Så mycket gött att läsa ikapp nu!

Bloggar:

Youtube:

4 Kommentarer

  1. så himla fint!

  2. Riktigt snygg nageldesign 🙂

    Och tack för länken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.